Monday, August 8, 2011

... tempat komen aku hilang? ...

assalamualaikum!

bila aku bagi salam nih kan,ter-ngiang-ngiang suara Shaheizy Sam bagi salam kt mak die dalam movie SEKALI LAGI. aku minat tau citer tuh. comel giler la Shaheizy Sam dalam citer tuh. hihi~
maap ek iklan sekejap.

cam ini. ada orang tanya bole komen o tak. ekceli bole la..cume nampak tak nampak saja kot.huhu~

meh aku tnjuk gmbo.

hah!itu lah tempatnye kalo nk komen, klik ats tuh la..huhuhu~

oke2..tak mengapa..memang agak keliru kan?bese nak komen tuh klik nye kat bawah kan?aku dah setting dah benda alah tuh letak kt bawah. tak still kat atas..xtau la kenapa..huhuh..

tak apa kan?pandai2 la cr..asalkan aku tak melimitkan pengomen.huhu..

oke la..nk berbuka..

TTFN!

2 comments:

alinac lover said...

bole je komen :)

☻UsaGi NaNa☻ said...

bole ek?saje testing..hihih