Friday, April 29, 2011

... jom kira GAJI anda! ...

tarikh: 29 april 2011

jam sudah menunjukkan mahu jam 1 pagi..tapi mata aku belum tido..rasa seperti mahu berpuitis sahaja di belog aku lagi satu..hihi...

owh...semalam pagi dengan agak mengantok muka aku datang opis..hihih..tetibe dalam keadaan sedikit bizi..ada kawan seopis aku (tapi opis die kat belakang) telah bagi aku emel..

wahh!!aku nak share dengan korang..lawak oke!hihihi~~

meh aku tunjukkan satu persatu..

*sila klik kalo nak besau kan*

oke..dalam kotak itu aku kena isi la ape yang die mahu...
seperti ini..contoh aje..

yang last kotak tuh kan kena isi START dan lepas tuh tekan ENTER..

nak tahu ape terjadi pas tekan ENTER??

jeng..jeng..jeng...


waaaa!!terkejut aku tau benda nih kuar..huhuhuhu~~

bukan ape agak kretif orang yang buat cm itu..huhuhu~besh tau main..

korang nak tak benda itu??boleh aku emel kan nanti..leh korang main-main dengan kawan-kawan korang..

ala..buat bile korang tak ada semangat nak kerja..hihhihi~

p/s: agak seronok kalau letak nama sendiri..pasti senyum sumbing..hihihi~

nota kaki: agak kretif aku memalam ini..huhuhu~~dan agak seram sebab malam jumaat..huhuhu~



3 comments:

Woofer Storm said...

kalau nak,boleh???heheee

☻UsaGi NaNa☻ said...

tinggal kan emel la..hihihi~~nt sy sent

Amoi said...

nak kira macam mana ni?

gaji pun tak pernah dapat ni

sob sob sob

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...