Monday, November 22, 2010

... "kids & baby photo contest" ...

saya nak join ini contest.....syarat2 die senang je..nk tahu lebeh lanjut....klik la link bwh nih..ahahhaa!!


ok2..nk letk pix contest lak..


nih ada syarat2 belio telah berikan..ahahha!!

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.


best taw hadiah die..rugi x join!!huhu..meh aku letk lak pix aku..huyhuhuhu!



*pix nih kt Terengganu kalo xsilap...sy yg didukung itu..huhu....abah saya dukung saya...yg 3 org tuh akk-akak saya...comel x sy???ahhaha..sgt2 manje..even smpai skrg ada adik...ahaha!!*

itu sahaja la ucapan sy..huhu....

p/s: jom la join nih contest..sekali sekala letk pix mse comel2..ahhaha!!

tag kwn...
najwa
puteri
fatyhah

Sunday, November 21, 2010





Di sini aku masih sendiri

Merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu, masih tanpamu



Bila esok hari datang lagi
Kucoba 'tuk hadapi semua ini
Meski tanpamu, ooo... meski tanpamu



Bila aku dapat bintang yang berpijar,
Mentari yang tenang bersamaku, disini
Kudapat tertawa menangis merenung
Di tempat ini aku bertahan



Suara... dengarkanlah aku
Apa kabarnya, pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya, masih berharap, di dalam hatinya, aa...
Suara, dengarkanlah aku
Apakah aku, slalu di hatinya
Aku di sini menunggunya, masih berharap, di dalam hatinya, aa...



Dan aku masih tetap disini,
Kulewati semua yang terjadi,
Aku menunggumu, oh, aku menunggu



(Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku)
Aku disini menunggunya, masih berharap, di dalam hatinya, aa...
Suara dengarkanlah aku,
Apakah aku ada di hatinya
Aku disini menunggunya masih berharap, di dalam hatinya...
Suara dengarkanlah aku,
Apa kabarnya, pujaan hatiku,
Aku disini menunggunya, masih berharap di dalam hatinya, oh, oh, oh.
(Suara dengarkanlah aku...)



More lyrics: http://www.lyricsmode.com/lyrics/h/hijau_daun/#share






Wednesday, November 17, 2010

... selamat hari raya eiduladha dan new baby gurl!! ...

assalamualaikum!!!today sy dpt new baby gurl..ok..not me..but my sister..ahhahhah!!is a gurl tau.xtau nk nme ape..ingt kn boy coz nk letk nme aidil o adha la..huhuhuhu~~ala..baby tuh kuar 16/11 la..kn rye haji kite thn nih 17/11 xpe la kn..coz die kuar pas isyak la..isyak tuh da mlm rye kn??hiihihihi...

my mom suh letk nme NUR ADHA SYUHADA..sedap x??lg pon baby nih ada kakak nme akak die is NUR QALESYA SOFIA..hihihi....aku lak teringt nme nih, NUR QISTINA AIDILLA atau NUR ADHA QISTINA..hihihih...lebeh kurang cm kakak die la..hihihi...

so today maybe nk g tgk baby kt hospital banting..hahahah!!ok x???hmm....

tp pape pon wishing SELAMAT HARI RAYA EIULADHA to all muslimin and muslimat!!!

ekceli nih post nih nk wat smlm..tp aku tido lak..bz jge ank buah lak tuh..hihih...pape pon jom g rye!!!hooray!!!

btw..tlg bg idea nme utk ank buah den..hihihi...chill...

Monday, November 15, 2010

... today is my birthday ....

assalamulaikum....
disini saya nk wat ucapan sedikit....

hari ini 15 november...genap la umo ku yg ke-21...Alhamdulillah kerna aku telah membesar akhir nye..ahhaha!!beso tang mne??tang umo je..bert still 40kg..ahha!!tggi x nek2 gak..ciss!!hahaha!!

ekceli..ucapan ini aku nk ucapkan to my beloved parents,mama n abah...kerna mureka telah membesarkan aku until usia aku 21 thn hr nih!!hihihihi~syg abah mama!!!peluk kuat2!!(bak kata shaheizy sam..hihihi)

dan juga x lupa pada Allah S.W.T yg telah memanjang kan umo aku until skrg...Alhamdulillah!bersyukur sgt2...sesungguhnya ajal maut ditgn Tuhan..tp aku masih bernafas..amin...semoga aku pnjang umo n murah rezeki dan dipermudahkan perjalanan idop aku..aminn!!

dan aku nk ucap kn kt kwn2 aku diFB yg telah wish kt wall aku smpai penuh..hahhahah!!giler la korg...aku nk bls nih masak la aku..hihihi~korg memg bestt!!syg korg...10Q sgt2 bg wishing tuh...10Q very much...

so ape lg..jom kite baling tepung n telur kt aku beramai2!!ble???dlm mimpi mlm nih oke x??hahahahha!!

disini aku sertakan pix aku mse kecik2 mkn kek...ekceli bapak aku bkn nk snap aku mkn kek..tp oleh sebab aku da x sabo dgn bapak aku yg sebg jurukamera asyik nk snap gmbo aku kn..dgn tnpe segan silu dan xsabo sgt2 tuh..aku pon ngap! kek itu..hahaahha!!gmbo pas mkn kek tuh xde lak..dgn mulut comot2 yg menunjukkan aku nih sungguh comel xde la..ahhaha!!

ok maaf melalut..meh la tgk pix itu!!!

btw, aku nk ucap kn besday to all yg sme tarikh dgn aku..meh pelok kuat2!!hihhi....
hepi besday!!moga pnjang umo,murah rezeki,hepi selalu,sihat selalu,permudahkan perjlnn idop korg,berjaya dlm idop,tabah tempuh dugaan dan diberkati Tuhan...wishing u all the best and the best!!

muaaxxxx!!!love u all..

Wednesday, November 10, 2010

... just talking ...

salam 1 Malaysia all...

da lame aku x om blog..dgn ini aku kesempatan ingin memberi beberapa sepatah dua kata k..hihihi~

maaf la kepada mureka yang kerap singgah blog aku nih..hihiihi...
ini semua ada sebab...nak tahu sbb nya???

baiklah meh aku share..

1...aku kt rumah la..mksd aku kt rumah kan...aku sedang menghabiskan cuti aku smapi la 15 nov br la aku msuk keje kt tmpt baru..so aku kt rmh jarang on9..bz memanjang..dan kalo aku nk on9 pon..ada org len yg amik wayar line internet nih...nih sume sbb aku gne streamyx..dan aku blm beli wifi streamyx..hihi..nt la aku da kayo ckit..aku bel wifi nye...hihi..ala..kt kedai jual 100rgt je kot..hahahah!!

2..aku nih da x koje kn...kalo kt opis tuh selalu la aku on9..g lunch pon aku bio kn fb aku tuh ada je..xde nye aku nk off9....dgn ym nye lg..haahha..!!yela..kt opis aku xde ape nk wat kn..on9 jela...

3..aku sedang menghabiskan masa dgn parents aku.,.kan parents lg penting dr on9..so aku lepak2 n hang out dgn dorg..so aku jrg la nk hadap kom nih...

4..kekadangkan aku mls nk on9..ahaha..sbb drg berebut nt nk on9..even aku yg ada kuasa hak lebeh...yela..aku yg byr bill nih..tp mls la nk hadap..i syg mte i oke..hahahahhha!!!

5..aku menghabiskn mse dgn tido ja..hahahaha!!giler alu nih ank dara yang buruk kn??tido je..hahahah!!

6..aku on9 ble kwn2 aku msj aku suh on9...sian lak ada kwn aku kn msj aku je...coz aku x on9 sgt...

7..sedang jinak2 kan dri utk jrg on9..yela..nt tmpt keje br mne tau kn xleh on9..so kne la jauh kn addicted ini...hihihihi.....

tuh je kot antre sbb2 yg x munasabah..hahaha...sori la ek yg jln2 kt blog n polo aku tuh...gtau la aku ek korg polo aku..huhuhu...

p/s: 10Q for dropping by...if aku ada mse nt aku drop by blog korg ek...XOXOXO!!muahh!!hihihi~

nota: ngantuk suda..tp nk men game..hahahah!

Tuesday, November 2, 2010

... Jodoh:Jangan mencari terlalu sempurna...♥ ...

Jika kamu memancing ikan....Setelah ikan itu terlekat di mata kail, hendaklah kamu mengambil ikan itu....Janganlah sesekali kamu LEPASKAN ia semula ke dalam air begitu saja....Kerana ia akan SAKIT oleh kerana bisanya ketajaman mata kailmu dan mungkin ia akan MENDERITA selagi ia masih hidup.


Begitulah juga .........


Setelah kamu memberi banyak PENGHARAPAN kepada seseorang...Setelah ia mulai MENYAYANGIMU hendaklah kamu MENJAGA hatinya....Janganlah sesekali kamu meninggalkannya begitu saja....Kerana dia akan TERLUKA oleh kenangan bersamamu dan mungkin TIDAK dapat MELUPAKAN segalanya selagi dia mengingatmu. ...


Jika kamu menadah air biarlah berpada, jangan terlalu mengharap pada takungannya dan janganlah menganggap ia begitu teguh.... cukuplah sekadar keperluanmu. ...Apabila sekali ia retak.... tentu sukar untuk kamu menambalnya semula.... Akhirnya ia dibuang....


Sedangkan jika kamu cuba memperbaikinya mungkin ia masih dapat dipergunakan lagi....Begitu juga jika kamu memiliki seseorang, TERIMALAH seadanya....Janganlah kamu terlalu mengaguminya dan janganlah kamu menganggapnya begitu istimewa....Anggaplah dia manusia biasa. Apabila sekali dia melakukan KESILAPAN bukan mudah bagi kamu untuk menerimanya.... akhirnya kamu KECEWA dan meninggalkannya.


Sedangkan jika kamu MEMAAFKANNYA boleh jadi hubungan kamu akan TERUS hingga ke akhirnya....Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi... yang kamu pasti baik untuk dirimu. Mengenyangkan. Berkhasiat.Mengapa kamu berlengah, cuba mencari makanan yang lain..Terlalu ingin mengejar kelazatan.Kelak, nasi itu akan basi dan kamu tidak boleh memakannya. Kamu akan menyesal.


Begitu juga jika kamu telah bertemu dengan seorang insan..... yang pasti membawa KEBAIKAN kepada dirimu. MENYAYANGIMU. ..MENGASIHIMU. ..Mengapa kamu berlengah, cuba MEMBANDINGKANNYA dengan yang lain.


Terlalu mengejar kesempurnaan.Kelak, kamu akan KEHILANGANNYA apabila dia menjadi milik orang lain... Kamu juga yang akan MENYESAL.....
~renungan bersama~

nota: kata2 ini aku simpan utk diri aku..sesungguhnya aku manusia yang mudah lupa dan alpa...dan sesungguh nya aku manusia x pnh kenal erti puas hati...dan aku mahu berubah...i wish!!

sumber dari fb: http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150289354450431&id=1698678782

... resign letter to my boss ...

assalamualaikum and have a nice day...

today is 2nd november 2010..dan hari ini dalam sejarah aku sudah tidak kerja lg...sebab aku skrg tgh menghabiskan anual leave aku..jengjengjeng...huhuhu~

seminggu 2hr aku dok rmh...err??ini kira2 hr aku keje ek??5 hari cmpur 2 hr mggu ini..apeyg aku nk wat beb??!!!

owh ye....nk tahu cmne aku bg surt resign kt bos aku???mle2 aku taip..pastuh aku print dan signature..pastuh aku scan and email to my boss..dan the original letter i put at my boss table la...ape la...

surt ini ber bnyi cmnih..
[nama saya bkn ringo oke!] 

jgn la caya tuh surt aku..ahhaha!!x ler..aku wat pnjang lebar..4 muka surt....caye x???
oke aku tipu..hahahaha!!x la juz simple mengatakn aku dpt keje ditmpt len..

tapi kn aku wat prob la!!!
ptt aku resign last year...pas dpt bonus sebulan gji..perhh!!enjoy hbs la aku..ahhaha!oke...membazir amalan setan...huhuhuhu~

memndg kn aku x keje esk...so esk kt rmh keje aku adalah..menjadi tukang masak dan tukang rasa!!hahahah!!!the best thing ever!!

jap2...adekah aku akan menjadi tukang masak dan tukang rasa???
setahu aku la kan..aku kt rmh keje nye tido...tido...tido...
cett!cmne nk gemuk????

ok...aku tgh try nk gemuk...da 2 minggu berturut2 kn mkn kek aje..perhh!!sedap hingga kembung..hahaahah!!!

owhh..lupe lak..ekceli aku nk citer psl ht aku yang sedey meninggalkan opis..kan bos aku pggl aku masuk opis die...then die gtau aku la yg tarikh resign aku last adalah 14 nov...die kire anual leave ada lg 7 hari...7hari beb!!tercengang aku tau!!then kire2 die ckp hari ini aku last!!!what the!!!

aku dgn mke terkejut + blur + sedey ckit...begitu awal aku resign..hmm...sad feeling...yela..besh woo keje tmpt aku!!!sape ckp x besh???meh aku gtau sbb2 nye...

1..aku xde byk keje...dan aku selalu men fb n blog n game..selalu tgk movie kt utube cth cm citer2 hantu.hhahha!

2..kalo xde keje aku tido...aku ada kwn seopis sorg..best woo..tido kt surau la..huhu...gilir2 tido..ahhahah!!

3..rehat mesti lebeh dr 1 jm..hahaah!

4..msuk opis lmbt...selalu msing2 tlg cover la..huhu...

5..mkn bekpes sme2..huhuhu..

6..gilir2 blek awal..tp nih x kerp wat la..coz msing2 da hadap internet free mne nk blek kn...hihihi...

7...boring giler xde keje..borak je..ahahah!

8..aku leh kuar g jmpe doktor gg sekejap...siyes...xpyh mntk anual leave..coz kejap je aku jmpe doktor gg..kuar kul 1..smpai opis kul 3..kekdg sblm kul 3 aku da smpai..depends kt doktor la..huhuhuhu~

pasti korg sume ckp aku pekerja worst kn???wehh!!FYI kalo korg blm lg test ape yg aku rasa..pasti korg akan kutuk aku hbs2 kn??meh la rasa!!aku da keje sethn lebeh k!!akk yg seopis aku tuh msuk bln 6...die pon da tahu cmne rse so die no komen...

hah!ada ke opis cmni???gji tuh lme2 leh naik kn..tp...keje x byk la..xde tekanan lgsg...memg xde!!huhuhu...best woo...

well...aku nk cr pengalaman..kalo da tua leh la aku keje blek kt opis lme nih..ahahhaha!!so skrg aku muda..kne tmbah kn pengalaman yg ada...wajib woo...idop mencari ilmu yg ada...btl x???

hope tmpt keje br aku tuh ok la..leh la bwk bincang even komitmen die jauh lebeh tggi..hope aku ada appoiment doktor xpyh anual leave..tp entah la...tgk la cmne...juz wish me all the best!!

p/s: sengal ke aku??hahaha!

nota: i will miss my boss children..they are soo cute..always come to me and share a story sometimes we play together..aggagaga!dan miss akk opis tuh..huhuhu...

mood: br pas kne mara dgn abah...T__T

... buah yang boleh merawat kanser ...

assalamualaikum....

pasti korg pelik kan buah ape yang boleh merawat penyakit kanser...

jwpn nya adalah....

jeng...jeng...jeng....


[buah apekah??]

itu adalah durian belanda...huhu...caye x??kalo x caya meh bc bwh nih lg...ada yang best!!

Durian Belanda atau Soursop, buah dari pohon Graviola adalah pembunuh semulajadi sel kanser yang ajaib dengan 10 ribu kali lebih kuat dari pada terapi kemo. Tapi kenapa kita tidak tahu?

Kerana salah satu perusahaan dunia telah menutup rahsia penemuan penyelidikan tentang khasiat buah ini sebaik mungkin, mereka ingin agar dana penyelidikan yang dikeluarkan sangat besar, selama bertahun-tahun, ditambah pula keuntungan yang melimpah  dengan cara menjadikan pohon Graviola Sintetis sebagai bahan utama ubat rawatan kanser.
 
Pohonnya rendah, di Brazil dinamai 'Graviola', di Sepanyol 'Guanabana' bahasa Inggeris dipanggil 'Soursop'. Di Indonesia, dikenali sebagai buah Sirsak manakala di Malaysia dipanggil sebagai Durian Belanda. Buahnya agak besar, kulitnya berduri lembut, isi buah berwarna putih, rasanya masam-masam manis, dimakan dengan cara membuka kulitnya atau dibuat jus. 

Khasiat dari buah durian belanda ini memberikan kesan anti tumor / kanser yang sangat kuat, dan terbukti secara perubatan menyembuhkan segala jenis kanser. Selain menyembuhkan kanser, buah ini juga berfungsi sebagai anti bakteria, anti fungus , berkesan melawan berbagai jenis parasit dan cacing, menurunkan tekanan darah tinggi, kemurungan, stress, dan menormalkan kembali sistem saraf yang kurang baik.
 
Salah satu contoh betapa pentingnya kewujudan Institut Sains Kesihatan bagi orang-orang Amerika adalah kerana institut ini telah membuka tabir rahsia buah ajaib ini. Fakta yang membingungkankan adalah: Jauh dipedalaman hutan Amazon, tumbuh 'pohon ajaib', yang akan merubah cara berfikir anda, doktor anda, dan dunia mengenai proses penyembuhan kanser dan harapan untuk bertahan hidup. 
Hasil penyelidikan membuktikan  “pohon ajaib” dan buahnya ini : 
i)  Menyerang sel kanser secara efektif dan semulajadi, TANPA rasa mual, berat badan turun, rambut gugur, seperti yang terjadi pada terapi kemo. 
ii) Melindungi sistem kekebalan tubuh dan mencegah dari jangkitan yang mematikan. 
iii) Pesakit merasakan lebih kuat, lebih sihat selama proses perawatan / penyembuhan. 
iv) Menambah tenaga dan penampilan fizikal semakin bertambah baik. 
Sumber berita sangat mengejutkan ini berasal dari salah satu pengeluar farmasi terbesar di Amerika. Buah Graviola telah diuji lebih dari 20 makmal, sejak tahun 1970-an hingga  beberapa tahun berikutnya. Hasil ujikaji dari ekstrak (sari) buah ini adalah : 
1. Secara berkesan memilih sasaran dan membunuh sel jahat dari 12 jenis kanser yang berbeza, diantaranya kanser : Usus Besar, Payu Dara, Prostat, Paru-Paru dan Pankreas. 
2. Daya kerjanya 10,000 kali lebih kuat dalam memperlambatkan pertumbuhan sel kanser dibandingkan dengan Adriamycin dan Terapi Kemo yang biasa digunakan! 
3. Tidak seperti terapi kemo, ekstrak buah ini secara selektif hanya memburu dan membunuh sel-sel jahat dan TIDAK membahayakan atau membunuh sel-sel yang sihat.

Penyelidikan telah dilakukan secara ekstensif pada pohon “ajaib” ini,selama bertahun-tahun tapi kenapa kita tidak tahu langsung mengenai hal ini ? Jawabnya adalah : Begitu mudah kesihatan kita, kehidupan kita, dikendalikan oleh yang memiliki wang dan kekuasaan! 
 
Salah satu perusahaan ubat terbesar di Amerika dengan aset jutaan dollar melakukan penyelidikan luar biasa pada pohon Graviola yang tumbuh dihutan Amazon ini. Ternyata beberapa bahagian dari pohon ini : kulit kayu, akar, daun, isi buah dan bijinya, selama berabad-abad lamanya telah menjadi penawar bagi suku Indian di Amerika Selatan untuk menyembuhkan : sakit jantung, asma, masalah berkaitan hati dan rematik. Dengan bukti-bukti ilmiah yang minimum, perusahaan yang mengumpulkan dana dan sumber usaha manusia yang sangat besar bagi tujuan melakukan penyelidikan dan berbagai ujian. Hasilnya sangat menakjubkan. Graviola secara ilmiah telah terbukti sebagai agen pembunuh sel kanser yang berkesan !

Tapi… kisah Graviola hampir berakhir disini. Kenapa?

Dibawah undang-undang persekutuan, sumber bahan semulajadi untuk ubat adalahDILARANG dipatentkan.

Perusahaan menghadapi masalah besar dan mereka berusaha sedaya upaya dengan pembiayaan sangat besar untuk membuat klon tiruan dari Graviola ini agar ianya dapat dipatentkan sehingga dana yang dikeluarkan untuk penyelidikan dan ujian dapat dituntut dan bahkan mengaup keuntungan besar. Tapi usaha ini tidak berhasil kerana Graviola tidak berjaya diklon. Perusahaan gigit jari setelah mengeluarkan dana jutaan dolar untuk usaha penyelidikan mereka.

Ketika mimpi untuk mendapatkan keuntungan besar beransur-ansur pudar, kegiatan penyelidikan juga turut berhenti. Lebih parah lagi, perusahaan menutup projek ini dan memutuskan untuk TIDAK menerbitkan hasil penyelidikan ini.

Beruntunglah, ada salah seorang ilmuwan dari kumpulan penyelidik tidak sanggup melihat kekejaman ini terjadi. Dengan mengorbankan kerjayanya, dia menghubungi sebuah perusahaan yang biasa mengumpulkan bahan-bahan bersumberkan semulajadi dari hutan Amazon untuk penghasilan penawar.

Ketika para pakar penyelidik dari Institut Sains Kesihatan mendengar berita keajaiban Graviola, mereka mulai lakukan usaha penyelidikan. Hasilnya sangat mengejutkan. Graviola terbukti sebagai pohon pembunuh sel kanser yang berkesan.
 
The National Cancer Institute mulakan penyelidikan ilmiah yang pertama pada tahun 1976. Hasilnya membuktikan bahawa daun dan batang kayu Graviola mampu menyerang dan menghancurkan sel-sel jahat kanser. Sayangnya hasil ini hanya untuk keperluan dalaman dan tidak dihebahkan.

Sejak 1976, Graviola telah terbukti sebagai pembunuh sel kanser yang luar biasa pada ujikaji yang dilakukan oleh 20 makmal bebas yang berbeza. 

Satu kajian yang dihasilkan oleh the Journal of Natural Products menyatakan bahawa kajian yang dilakukan oleh Catholic University di Korea Selatan, mendakwa bahawa salah satu unsur kimia yang terkandung di dalam Graviola, mampu memilih, membezakan dan membunuh sel kanser usus besar dengan 10,000 kali lebih kuat berbanding dengan Adriamycin dan terapi kemo!

Sebuah kajian di Purdue University pula membuktikan bahwa daun Graviola mampu membunuh sel kanser secara berkesan, terutama sel kanser: Prostat, Pankreas, dan Paru-paru. 

Setelah hampir 7 tahun tidak ada berita mengenai Graviola, akhirnya berita keajaiban ini pecah juga, melalui informasi dari Lembaga-lembaga seperti disebutkan terdahulu.
Kisah lengkap tentang Graviola, dimana memperolehnya, dan bagaimana cara memanfaatkannya, dapat dijumpai dalam Beyond Chemotherapy: New Cancer Killers, Safe as Mother’s milk, sebagai bonus istimewa percuma terbitan Health Sciences Institute.  Sekarang anda tahu manfaat durian belanda yang luar biasa ini. Rasanya manis-manis masam begitu menyegarkan. Buah yang 100% semulajadi tanpa sebarang kesan sampingan. 


dikaji oleh: Forest Research Institute Malaysia, 52109 Kepong, Selangor, Malaysia....Hotline : +603-62797000

p/s:Sebarkan maklumat berharga ini kepada keluarga, saudara, sahabat dan teman yang anda kasihi.

nota: aku x ingt la sme ada aku pnh mkn durian belanda or x...huhu...tp sedap kn???

so ape lg!!!ladies!!if nk elak dr barah payu dara..meh2 makan ini buah durian belanda...bkn durian yg boleh menyebabkn strok ok..bahaya..durian nin bgs..huhuhu!

sumber: yahoo mail

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...