Monday, July 4, 2011

... Bila semua benda hanya DREAM ON! ...

dream on! dream on!

jeng..jeng..jeng..,

ini bukan benda aku mahu merepek..tapi ini benda betul.hiks~

pada 25 jun 2011, company tempat aku keje telah menganjurkan satu tournament main bowling.hahah!
aku bukanlah pemain yang terer mana pun. cuma tahu baling saja. tapi lembik jugak.

3 game woo~
penat gile lah tangan aku nih tak payah cakap la. belum kira lenguh-lenguh dan sakit-sakit.

meh la tengok gambo siapa team aku.hihi~

owh lupe. nama kumpulan kami is DREAM ON!
besh tak nama team itu? bos aku la. masing-masing cakap mimpi lah nak menang. hahaha!

dream on dalam bahasa kan mimpi saja. hahhaha! kejam sikit bos aku ni..tapi baik..hihihi~

oke-oke..jom tengok gambo..

pas main kami bergambo konon2 menang..haha!

nih bos ak belanje makan!yeay!

nih kwn keje ak..tggi kan?

yg kanan tuh bos ak..hahha!

pas tuh aku terus g bentong jumpe kawan baik aku..hihi~pebat woo..dah la tangan sakit..pastuh g bentong lagi..nasib bukan aku yang drive..huhuh~

tuh saja lah kot..nanti aku masukkn cerita aku g bentong ek..
babai!

p/s: korg terer main bowling x?

nota kaki: sweet thing oke!

5 comments:

NOOR FATIN said...

gila tinggi kwn ko tu. pehhhhhh. kecik je nampak ko. hakhak

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

Ak lepas 7thun maen bru dpat triple strike,113 je k0t..biela 1st time maen dh dpat 96.. T.T
j0m maen b0wling..

☻UsaGi NaNa☻ said...

fatin: tinggi kan??hahaha!!pendek kan aku??

fadh: hahha..ak sememang nye ske men tp x terer..ok la tuh ko..terer gak la..biela pon terer??mle2 memg cm itu..lme2 jd cm ak kot..hihi~

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

biela maen pkai baju kurung ag!!
ko crik post ak psal bowling + kaizer..hehe

☻UsaGi NaNa☻ said...

bj kurung???gile kentang..haha!