Thursday, March 16, 2017

... eh eh eh! geram sangat! ...

geram pulak rasa nya bila suka suki transfer kerja nye kat aku. eh eh!
tak ada dalam skop kerja okay
…: Leana :…

Tuesday, March 14, 2017

... Nurraysa Agent / Dropship WANTED! ...

DROPSHIP NURRAYSA BEAUTY DIPERLUKAN
💟 Komisyen per item
💟 Gambar, Testimoni, Contoh ayat jualan disediakan
💟 Tak perlu ke pejabat pos, saya akan urus kan semua
💟 Info mudah diberikan kepada dropship
💟 Anda tak perlu simpan atau pegang stok dan tidak perlu modal

KENAPA PERLU JADI DROPSHIP NURRAYSA BEAUTY
🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹
✅ Produk keluaran bumiputra
✅ 100% bahan asli / semulajadi
✅ produk mesra wuduk mesra solat
✅ bebas bahan kimia merbahaya
✅ set makeup TANPA silikon
✅ membantu menyelesaikan masalah kulit biasa mahupun yang kritikal
✅ tiada permainan harga (HQ sgt menjaga & memantau hal ini)

KELEBIHAN LAIN
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
💚 Dapat ilmu marketing PERCUMA (🆓 coaching)
💚 Berniaga dalam 1 jemaah
💚 Reward akan diberikan bila mencapai TARGET 🎁🎁
💚 Permintaan yg TINGGI ‼

BERMINAT MENJADI DROPSHIP KAMI
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
📌WhatsApp 0172102213

www.wasap.my/60172102213

#AgentNurraysa 
#trustedseller
#TeamYatiJutawanNurraysa
#DroshipAmatDiperlukan

Monday, March 13, 2017

... Traveloka & Avillion Admiral Cove Port Dickson ...

i love my room.
actually aku order bilik standard. entah macam mana depa bagi aku deluxe room with huge bed!
kami berempat tidur sekatil tau. gila kau tak happy. lucky me sebab pergi masa ni ramai pulak yang by group. means ada lah rombongan mungkin.

TQ Avillion Admiral Cove upgrade my room. my baby happy and also my son. cume kolam dia ada dresscode lah.
mana mahu yg dewasa ada dress code. bukan murah suar mandi. kehkeh.

maybe akan beli for my husben. akan difikirkan.

ok itu saja. bye!
Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...