Friday, August 26, 2016

... TEAMI FLOWER TEA : Pengenalan ...

flower tea atau teh bunga bukan lagi benda baru lagi dalam dunia fb dan ig.
bunga ini adalah 100% natural.
no insecticides.

nak tahu macam mana dia tidak ada racun serangga, senang aje. letak la bunga tu kt tempat bukan kering. dan tak tutup rapat. ada aje serangga di bunga itu.

teh bunga ni banyak khasiat nye.
mana datang nya teh bunga ni?
TRASIT FROM RUSSIA.
yes dari luar negara.
dalam Malaysia mana ada bunga yang banyak ini. hehe.

under TEAMI flower tea.
teami dah lama dah. sebelum ni nama dia MIRACLE.HQ.
then ada masalah dengan copyright orang dok tiru. maka bertukar lah ke TEAMI.
bunga yg berkualiti tinggi tau.


kalau tengok ada 16 jenis bunga yang natural.

ada 10 series

dan 5 jenis fruit tea.

nak tahu lebih lanjut?
bole la WHATSUPP ke 0172102213

i will guide u.

each flower tea ni ada kelebihan dia tau.
especially hormon perempuan.
ini seriues!

lots of love,
LEANA

Tuesday, August 16, 2016

Monday, August 8, 2016

... august 2016 ...

august 2016.
still hoping a miracle until aku pun bosan dah hahahha! melampau betul aku ni. cepat betul putus asa kan.

rindu anak lak. 2 hari berkepit aje kan. tgk die berseronok im so happy mummy tau. kalo tgk anak aku main. seronok betl die tuh tau. hahaha girang sangat.

main kt dataran merdeka ni pon die berjalan tanpa penat. org berlari die kejar lak hahaha
 funny laa die. berakal. budak bijak. then die mengamuk tak mo balik lak. nsb la basuh muka dan tgn kaki masuk kete and die tido.

ok. nk niaga. jom usa my pages
pages: the halea shop
ig: thehalea.shop

feel free to survey yaa!


with love,
usagi nana
Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...