LAZADA

Saturday, June 18, 2022

... REVIEW & GET PAID by SUPERMOM! ...

Fuhh! keladak  sudah blog ni kan. sabar ajelah dengan kebizian diri ni sukar nak hadap. Mata pun sudah naik panda ni. btw juz nak selinggan. My tv stay with me since 2014, cannot on langsung weh! dah 2 minggu macam ni. Nak hantar kedai tapi orang kedai baru buka kedai 13 jun tu.

Anyway, Leana nak ajak mommies with min 300 follower. Ya, tiga ratus follower saja untuk join review with Supermom yang percuma tu lepas tu dapat lah upah sebab review barang kan guna socmed kita. Yela sekarang kan zaman handset kan. Hah kan dah bahasa orang lama. haha!

so here the details:-




Jadi seorang mak memang penat tapi seronok dapat melihat anak membesar dengan sihat.
Yang paling seronok adalah saya telah memuat turun SuperMom App yang sangat best.
Best sangat dengan SuperMom App ni sebab ada banyak sponsorship dalam app ni secara percuma tanpa perlu bayaran tapi saya dapat reward dan dapat pakai pelbagai jenama produk bayi /ibu yang popular.
Saya hanya perlu kongsi review saya tentang produk itu di sosial media saja. Mudah sangat.
Jomlah jadi salah seorang member SuperMom secara percuma saja.
Become SuperMom can gain insights to invite only campaign. Hanya perlu memuat turun SuperMom App di link ini : https://link.welovesupermom.com/P3APFC0R

Jom mommy be one of SuperMom members.

Jom follow
@welovesupermom.my
@supermomvoices

korang click link atas tu, then follow the steps. Tapi siapa nak join venture jadi acah acah influencer sila dm Leana di insta eh! senang jer. Jika boleh cari contact nama Leana yer.

okeh la itu saja!

TTFN!


*TTFN = tata for now!

No comments:

... REVIEW & GET PAID by SUPERMOM! ...

Fuhh! keladak  sudah blog ni kan. sabar ajelah dengan kebizian diri ni sukar nak hadap. Mata pun sudah naik panda ni. btw juz nak selinggan....