Thursday, October 29, 2015

... Something simple for your day ...

Juz share pengalaman and story ape yang patut or not. Juz nasihat saja. But someone else shit 💩💩💩💩💩 me down.

Hate them much.

Well.
My husben kazen wedding kat felda n9 kot. And the bride sangat simple! For me she okay.

Sebab aku masa bertandang pon pakai baju nikah aje kan. Bukan nya ape ape sgt pon. But aku bertandang kat jengka pong. Cnfm2 aku yg paling lawa. Hahahaha. But ada aje kazen laki aku dari sg buloh lg lawa dari aku. But i dont care. Sbb aku pakai bj kaler purple white.

Back to the simple bride. Die pakai baju kaler hijau PAS and tuding white pearl. Juz nice. She also pakai cermin mata. Yess! Rare kan?? Berani gila.pakai spek at ur big day.
Nak dijadikan cerita. Biras aku a.k.a akak ipaq laki aku cakap kat aku yg pengapit lagi vogue dr pengantin. So aku tgk lah. Ada laa skit. But who care?

Dan aku juz gtau aje lah kan. Tapi kenapa shut me off?

Dan aku tak suruh pon dtg tmpt aku for ur booking. But kalau harga berbaloi tak.mengapakan. I mean ko dtg beberapa tmpt but ko jimat smpai 1k. Mana tahu. Or pling kurang pon 500. Ko xnk ke???? Butik mana ko x kisah. But rege berbaloi n semua okay ko rasa ok x???

Andai kata ko kt KL kalo semua butik mahai.. Tp.ko sampai banting rege jimat sampai 500-1k..ko xnk??? Berbaloi dan puas hati. Xnk???

Hahahahahaha. Fikir lah derr. Plus semalam aku tak suruh dtg tmpt aku pon.. Aku suruh survey. Xkn 10.tmpt semua mahal. Cnfm x kan. Ape daaa.

Xkn alter aje mk andam nk.cas lebeh. Dh byr sewa dah laaa kan. Ape daaa.

Ak gtau aje. Nk kwen kena survey. Lain lah ko nye sedare ade butik pengantin.  Senabg dh idop.ko goyang kaki. Org lain kena survey. So ko bg aje lah nasihat. Ble aku share pengalaman jgn lak bodo kan pengalaman aku.

Benci kwn dgn org gitu. Tah pape. Idop dengki dgn aku lerr tuhhh.

Zzzzzzz

Sent from my Sony Xperia™ smartphone

No comments:

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...