Thursday, December 20, 2012

... nagging guys ...

Who say that guy never nagging? well you were totally WRONG!
 
sepanjang aku berkenalan dengan lelaki. hanya beberapa orang sahaja tak nagging dengan aku. others? nagging.
even dorang nagging benda yang betul, but it is still nagging and nak blame aku.
nampak kot cara depa tuh camne. lagi-lagi dah nagging pastuh memaksa.
 
he is guy or a lady?
 
example is my life.
aku jenis tak nagging except bila aku sudah lama simpan dalam hati. for siyesly, benda itu dah lama aku simpan dan pendam. tiba-tiba nak meletup. sume benda aku kaitkan. pasti yang mendengar nye lagi teruk stress. tahu.
 
tak salah nagging. tapi entah la. for some reasons kadang-kadang bile nagging tak kena mood, sangat-sangat spoil pada satu situasi itu.
 
aku ni, mule2 kenal aje byk ckp psl life aku, tapi bila dah kenal ak, aku banyak diamkan diri. bila tak ada story, i choose be quiet. well, some reason ZJ akan tanya, kenapa quiet? wanna share?
dia tahu bila aku mendiamkan diri bermakna aku tengah berfikir. perempuan always thinking. guys? i dont know. kalo ZJ, aku selalu memaksa dia berfikir.
dan Nini? haha! aku tak suruh die fikir, dia sendiri akan berfikir. he is nice guy. but sometimes mulut cam perempuan. i like him. not much as i love ZJ. maybe like him for being my friend. i guess.
 
Nini suka memaksa. bila aku cam desak die, die terus marah aku. thats him. dan dia layan aku cam budak U dia. WHAT!
 
ok. xnk bubbling psl dia. not worth it.
 
just believe me. guys nagging sometimes make sense. but sometimes for some good reasons we late 15minit and he nagging. pls ladies, angkat kaki jalan. haha!
 
TTFN!
 
…: Sindarela Story :…

1 comment:

Makbed said...

Dear Usagi Nana,

Apa khabar?

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...