Saturday, December 15, 2012

... kahwinkan saja dengan sapa-sapa. aku terima saja - Abah, 2012 ...

WOOHHUUUU!
 
simpan ni kena simpan sebagai bukti. haha!
 
hari itu dua malam deret aku keluar pergi bank. yela setelkan beberapa perkara kan then abah bising sebab aku asyik keluar malam saja. haihh~ balik kerja pon jam 7.30 malam. so balik dan mandi-mandi makan dan baru kuar g bank.
 
abah bising kat mama suh aku kahwin cepat. susah nak jaga. cian mama kena mara. huhu~ sori mak.
abah cakap, "ko suruh laa sape2 yang nk kawen dgn anak ko tuh dtg meminang. aku terima aje. sape2 ajelah."
 
dan aku dgr citer ni pon dari akak aku. EXCITED!! YESS! haha!
 
tapi ingat bapak aku tuh simply-simply ke nk cakap YESS kat sape-sape yang masuk meminang? memang tak lah derr. confirm kena interview punyalah! confirm beb!confirm.!
jangan ada yang terkencing dalam seluar dahlah. haha! kecian gile. haha! dengan aku pon kena interview la kot. harooooslah. haha!
 
oh! ayat tajuk atas ni cam skema lak kan. hihi~ saje je tukar ayat aku. bagi sedap cikit mata nak baca. tak adalah dok berbulu aje. hahha!
 
chow! buat kerja!

…: Sindarela Story :…

2 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

ko nak kawen dah nana? errr

Makbed said...

wah..siap ado "yess!!"lagi kat hujung.

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...