... the lipcare edition ...

hi ni leana. dah lama leana tak hapdate blog kan. rindu ke tu???

kalao rindu add la leana kat fb. cari aje nama Leana Nuradila, then korang jumpa lah. takpun korang tekan aje nama tu ye.











okay leana nak citer sikit pasal lipcare ni. apa yang best sangat pasal lipcare ni kan.

okay 1st of all, lipcare ni LIMITED edition tau. so kt hq memang dah habislah so korang kena dapatkan dengan agent agent obsess cosmetics berdekatan anda. tak ada agent dekat leana bole pos suh abam posmen hantar kan ke depan pintu rumah anda. cam biasa duit kopi abam posmen kena la bagi kan. hehhe.

meh leana citer sikit pasal lipcare ni,

Slice of Lipcare Edition 3in1 💕

Best tau set lipcare ni sebab korang akan dapat 3 jenis lipcare iaitu
🍰 Lipmatte
🍰 Lipgloss
🍰 Liptint

Ha best kan? Dalam satu box tu dah complete dengan 3 jenis lipcare. Tak payah lagi nak beli asing2. Beli je set lipcare ni boleh dpt semua. Jimat pun jimat tau 👍


harga dia RM59 sahaja.

korang yang lipcare lovers yang masalah bibir kering bila pakai lipstick memang sesuai sangat ada lipcare ni tau.

korang berminat boleh wasap leana di




atau kalo korang nak free pos bole singgah shopee leana di




kalau kawasan korang tak ada obsess pun korang boleh jadi agent obsess dengan modal yang rendah. serendah RM250 sahaja. leana akan guide korang. sebab leana dulu pun tak reti niaga. alhamdulillah sekarang sikit sikit. sebab obsess ni ajar kita banyak benda. material disediakan. produk #lakukeras #mudahcantik #cepatsiap.

obsess pun ada kelas online offline, meet and greet. seronok. nak lebih seronok bila korang seriusly participate tau!!!!

click kat nombor telefon atas tu. leana sudah sediakan link.
meh tengok video video lipcare ni.


video founder

dah apa lagi. jom lah cantik!!! nak hadiah ke wife pun boleh. tak gitu!




Comments

Popular posts from this blog

... travel kit by Obsess Cosmetic ...

... ciri-ciri suami romantik & manja ...