Thursday, July 13, 2017

... Lazada dan LEX yang sucks gile ...

aku nak citer pasal lazada yang okay murah tapi LEX yang worst gile weh. aku syak dorang salah alamat. aku dok kampung medan banting. maybe dia g singgah kampung medan petaling. tak ke gile dorang ni. bodo kan? hah! kan aku dah maki.


geram gile weh. dorang tak ada pun call tanya ni kat mana kat mana. pernah sekali tu sampai kat meru.gila. geram weh.

ni dapat call lak depa nak refund semua. syukur la kan refund. sebab despatch bodo kan. hmm. lantak sana aku maki. beli barang dalam 20hb. sebelum raya. sampai la nie tak dapat pape kan. geram la weh. nasib depa nak bagi voucher. kang kena lah beli barang lagi. sebab majoriti barang barang tu semua kakak aku punya lah kan.

nasib lah badan. benggang gila kot aku dengan lazada. nasib laa aku maki sucks aje kot. haha. 

kebizian ini susah juga nak buat belog kan.

okay lah. nanti kita cerita lagi. 

oh ye. lazada memula susah gile weh nak ngadu pasal barang. pastu sekarang baru okay. huhu. 
nasib depa layan aku ni hah. nasib baik. huhu.

... Leana ...

No comments: