Thursday, June 22, 2017

... Femilac memang terbaik! ...

Assamualaikum.

today kita entry iklan ya. hehe. jom ikut iolls punya journey pulaks!

FEMILAC.
tau tak apa itu femilac? cuba uolls google pasal femilac ni. dia ada baju menyusu dan milkbooster. the best milkbooster okay!

my journey. iolls jenis takut nak amik milkbooster sebab dulu iolls pernah beli killer milkbooster. worst kan? memang teruk weh! sedih masa tu. terus iolls stop pumping and kebetulan my baby (1st born) dah taknak breast feed. he was 8months.

now, second baby. kali ni susu tak macam masa 1st born. susu cam cukup cukup makan saja. and the worst is makan banyak manapun still i iz gemoks! perh! benggang sangat okay!

then aku demam, 4 days! susu merundum gila. kebetulan adik demand tinggi tau. sebab dia dah 6bulan. stress. dah la sebelum ni susu kurang. ni demam lak. then aku search search. kebetulan tengah hot sale ni Femilac. then aku bincang dengan suami. harga femilac jauh lebih rasional berbanding jenama lain.
dah la nak bulan puasa kan. memang bertambah stress nak kejar deman anak.

nak jadikan cerita. lepas mintak izin suami. beli lah iolls femilac yang 60tablet nya. iolls nasihatkan beli 60tablet tau. jimat banyak daripada 30 tablet. serius.

so iolls pun beli. dan tunggu beberapa hari kemudian. tak lama pun. pos lajukan. hehe. laju la jugak.

bila dah dapat femilac. iolls pun terus makan sebijik, hehe. rasa sedap. vanilla. meh iolls share picture sikit.
dari mr google

lepas 3 hari makan, tek kiri iolls dah produce susu banyak. senarnya tek kiri iolls dah slow gila produce. tak tahu kenapa. tiap kali pam tak pernah dapat 2oz. ulang, TAK PERNAH. tak tahu kenapa. Humaira pun tak suka tek kiri sebab sikit produce.
tapi sejak makan femilac malam sebelum tidur. Ya Allah, Alhamdulillah. tak silap pilih. memang bagus. malam malam baju basah. padahal anak dah 6bulan tau. basah macam dalam pantang. bersyukur sangat.

tek kiri sama banyak dengan kanan. alhamdulillah sangat. anak cepat kenyang. dia masih 3oz walaupun sekarang sudh 7 bulan.

tak rugi tau korang amik femilac. serius tak rugi. harga murah. berbaloi. selalu ada contest. Founder femilac memang murah hati sangat. 

ibu ibu yang ada masalah menyusu tak salah korang amik femilac.
aku dah ikut pelbagai petua.
cheese
kurma cina
chia seed
air suam
horlicks
susu kambing
kurma
and so on.

still tek kiri tak produce banyak. lepas femilac, tek kiri hidup semula. alhamdulillah. u shud try mummies! u shud! iolls tak leh amal sangat jamu. takut panas kat baby. hehe.

ni khasiat femilac

mr google 

try lah baju dan milkbooster femilac ya. tak rugi. sedap. kalau nak order boleh order dengan saya, iolls dropship saja. hehe.
amik lah yang besar. rm70 free postage, daripada 30 tablet rm45. rugi rugi. hehe. jom la WA 0172102213 



No comments: