Wednesday, June 21, 2017

… 20/06/2017 – Anak Sulungku …

Tetiba teringat pasal dia. Sebab dia belum pandai bercakap macam budak sebaya dia, aku rasa bersalah sangat.
He is my son. My only son. Guilty to the dead already.
Aku pernah almost kehilangan dia. Pergi mandi kolam kat shah alam. Aku dan husband sibukkan Humaira. Dan lupa pasal dia. Nasib baik aku perasan awal pasal ni. Kalau tak aku akan kehilangan anak aku tu. Sejak hari itu aku focus ke dia. Serius. Aku serik dengan semua ini. Demi anak. Aku tak mahu lalai lagi. Tak mahu. I need my kids. I love them.
Aku trauma sejak kejadian almost meragut nyawa anak aku. Serius!
Pengalaman mangajar semua kan.
Pengalaman. Thanks to my friend tak jemu bagi semangat. Dan husband yang tak salahkan aku 100%. Aku sayang anak anak aku. Merekalah nyawa aku.

My kids!

No comments: