Thursday, March 16, 2017

... eh eh eh! geram sangat! ...

geram pulak rasa nya bila suka suki transfer kerja nye kat aku. eh eh!
tak ada dalam skop kerja okay
…: Leana :…

Tuesday, March 14, 2017

... Nurraysa Agent / Dropship WANTED! ...

DROPSHIP NURRAYSA BEAUTY DIPERLUKAN
πŸ’Ÿ Komisyen per item
πŸ’Ÿ Gambar, Testimoni, Contoh ayat jualan disediakan
πŸ’Ÿ Tak perlu ke pejabat pos, saya akan urus kan semua
πŸ’Ÿ Info mudah diberikan kepada dropship
πŸ’Ÿ Anda tak perlu simpan atau pegang stok dan tidak perlu modal

KENAPA PERLU JADI DROPSHIP NURRAYSA BEAUTY
🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹
✅ Produk keluaran bumiputra
✅ 100% bahan asli / semulajadi
✅ produk mesra wuduk mesra solat
✅ bebas bahan kimia merbahaya
✅ set makeup TANPA silikon
✅ membantu menyelesaikan masalah kulit biasa mahupun yang kritikal
✅ tiada permainan harga (HQ sgt menjaga & memantau hal ini)

KELEBIHAN LAIN
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
πŸ’š Dapat ilmu marketing PERCUMA (πŸ†“ coaching)
πŸ’š Berniaga dalam 1 jemaah
πŸ’š Reward akan diberikan bila mencapai TARGET 🎁🎁
πŸ’š Permintaan yg TINGGI ‼

BERMINAT MENJADI DROPSHIP KAMI
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
πŸ“ŒWhatsApp 0172102213

www.wasap.my/60172102213

#AgentNurraysa 
#trustedseller
#TeamYatiJutawanNurraysa
#DroshipAmatDiperlukan

Monday, March 13, 2017

... Traveloka & Avillion Admiral Cove Port Dickson ...

i love my room.
actually aku order bilik standard. entah macam mana depa bagi aku deluxe room with huge bed!
kami berempat tidur sekatil tau. gila kau tak happy. lucky me sebab pergi masa ni ramai pulak yang by group. means ada lah rombongan mungkin.

TQ Avillion Admiral Cove upgrade my room. my baby happy and also my son. cume kolam dia ada dresscode lah.
mana mahu yg dewasa ada dress code. bukan murah suar mandi. kehkeh.

maybe akan beli for my husben. akan difikirkan.

ok itu saja. bye!

Friday, March 10, 2017

... Mak Anak Dua ...

yes. im a mother of two
1 boy 
and 
1 daughter

i love my handsome son
and
i love my beautiful daughter

my daughter ni die main main bile menyusu. mak geram sangat. ehh! dah lama mak tak ber-belog kan. hahahah!

ber habuk sawang belog mak ni.

hah. mak sekarang agent Nurraysa dan Teami.

moh laa join group mak mencari side income. 

mula mula niaga ni memg xde org beli cam mak dulu.
skrg ok dah. alhamdulillah mak bz ehhe.. 

ok lah. mak nak balik ni. tutolls!
…: Leana :…

... HOMEMADE SOAP BY TEAMI ...

ini adalah salah satu sabun homemade by TEAMI
100% homemade and 100% natural.

nak jadi agent atau dropship?
jom WA 0172102213
www.wasap.my/60172102213
…: Leana :…

Thursday, March 9, 2017

... FLOWER TEA ...

Ada 'chance' tak cikgu BM canteks kasi A+ kat essay #bunge2 kita ni. Panjang sikit tapi pack dgn info best untuk di share.
Sape baca sampai habis kita bagi kasih sayang ikat tepi sattu

Ini 5 Kebaikan 'Flower Tea'
========================
'Blooming tea' atau teh bunga kembang memang tidak asing lagi. Berasal dari daerah Yunna,China teh ini terkenal dengan rasa yang unik dan kaya dengan khasiat.
.
Bunga yang berbeza dalam adunan teh membawa khasiat yang berbeza kepada tubuh. Contohnya, #Jasmine mempunyai anti-bakteria property dan boleh mengelakkan masalah nafas berbau. Ia juga menstabilkan tekanan darah dan elok untuk kesihatan perut.
.
#Lily pula berkesan untuk merawat masalah insomnia dan #rose adalah woman's flower yang baik untuk kulit dan peredaran darah. Itu serba sedikit info bunga dan di bawah adalah khasiat 'flower tea'.
.
⭐ Brain Booster
Pengambilan teh bunga secara konsisten terbukti meningkatkan daya fikir dan 'motor skills' kerana adanya catechins yang melindungi dan meningkatkan daya tindak neuron. Ini menjadikan kita lebih 'alert', bijak, fokus, serta jauh dari Parkinson dan Alzheimer.
.
⭐ Stress berkurang
Minum teh adalah cara terbaik untuk 'de-stress'. Teh kaya dengan Theanine dan Amino acid. Ia boleh menstabilkan emosi dan memberi efek 'calming' untuk elakkan tekanan & resah gelisah.
.
⭐ Kaya Anti-oksidan
Teh sangat terkenal dengan kandungan anti-oksidan yg sgt tinggi. Ia adalah agen nyahoksin yg bagus . Teh bunga selain daripda unik dan punya rasa yg berbeza juga kaya dengan flavanoids and cathecins yg tiada dalam teh biasa.
.
⭐ Kulit cantik
Kaya dengan polyphenols, membuatkan kulit sihat dan cantik luar dan dalam kerana kandungan antioksidan melindungi kulit daripada sinaran UV merbahaya. Juga membaiki sel dan tisu kulit.Teh bunga mengurangkan tindakan enzim yang boleh merosakkan kolagen & elastin. Untuk kulit cantik dan kekal muda, pengambilan teh bunga sangat membantu.
.
⭐ Kadar metabolisma bertambah
Anti-oksidan sangat membantu dalam pembakaran lemak. Minum teh mampu meningkatkan kadar metabolik badan dengan sangat 'impressive'. Metabolisme badan memastikan proses peyimpanan lemak badan pada tahap normal & sihat untuk elakkan obesiti dan boleh digunakan sebagai sumber tenaga.
.
Info: ServingJoy.com

Boleh share dengan sekalian penggemar 'flower tea' tegar

Sent from my Huawei Mobile

Wednesday, March 8, 2017

... A story about flower ...

Once upon a time…in a small village in China, there were twin girls named Golden Flower and Silver Flower. They were loving sisters who did everything together and promised each other never to be apart. But when they were teenagers, Golden Flower suddenly fell ill with a high fever and red spots all over her body. The doctor examined her, but could do nothing to help her. He warned everyone that she had a contagious disease, and to stay away. Silver Flower loved her sister too much not to be at her side, in life and in death. A few days later, both sisters died of the disease and were buried together that winter.

In the spring, plants of all kinds sprouted up throughout the graveyard. But on Golden Flower and Silver Flower's grave, only one plant grew – a plant with beautiful yellow & white flowers. Everyone in the village was amazed by the sight, and some were convinced that the girls had transformed into the flowers.

Later in the spring, the disease returned, inflicting two, young sisters in the village. The doctor again warned that it was a fatal, contagious disease. The parents of the sisters were distraught and desperate, so they went to the graveyard, and picked the unusual flowers that only grew upon the gravesite of Golden Flower and Silver Flower. The parents prepared a tea with the yellow & white flowers, and as their daughters drank it day after day, their fever soon reduced, and the red spots disappeared. Upon this miracle, the village named the flower, Jin Yin Hua which means "Gold Silver Flower".
.
A legend always carries some truths. The "Gold Silver Flower" is Japanese Honeysuckle (lonicera japonica), which can help reduce a fever and detoxify the body. It is one of the many flowers now commonly used to make Herbal Teas in Chinese Herbal Medicine.
.
One of the more popular elements of contemporary Chinese herbal medicine is the use of herbal flower teas, such as Chrysanthemum, Jasmine, Lavender, and Osmanthus. Herbal flower teas can help reduce stress, detoxify the body, aid digestion, improve skin tone, and fight fever and flu symptoms. And like other Chinese medicinal herbs, the flowers in herbal teas are generally high in antioxidants, and have many nutritional and medicinal qualities that can help prevent disease.

sumber: google

saya jual tehbunga can wasap 0172102213 - leana

Sent from my Huawei Mobile