Friday, August 7, 2015

... Lutfy already 5month half ...

5month sudah berlalu menjadi seorang ibu dan hari ini hari ke-5 (waktu bekerja) aku telah meninggalkan tempat kerja lama.

I miss all of them. I miss ALL.

even kat sana ada banyak kerja but we happy cause berkawan. semua staff kat sana sangat baik.
when im alone at new place, i feel like lonely and miss them so much.

here i am. alone again.

sudah lama tak menaip belog nih. berhabukkk nyaaaa.

dah lama tak share ilmu. kot kot belog aku ni popular ke kan. well. only orang kerja opis saja hadap computer.

well tempat keje baru ini lagi jauh dari tempat tinggal. perjalanan mengambil masa pergi saja (waktu pagi) dalam 45 - 50 minit. tapi belah petang mengambil masa 1jam lebeh 5minit or less.

sakit buntot dan kaki bak hang.

dulu kerja dekat dengan rumah kan hari2 balik makan tengahari tau. bole tgk anak.
5minit aje kot. xpayah nak tahan kencing. tapi kerja sni kne tahan kencing wehh kalo lupe nak g toilet sebelum kuar opis.

seksa nyaa pundi kencing wehh.

seperti biasa. lari cerita dari tajuk. hahaha! bila lah lagi nak hapdate kan. mggu depan rabu masuk office puchong. well dekat dengan SPA. yeayyy! spa utk wanita. HAHHAHHAHA!

tata for now!



No comments:

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...