Wednesday, August 12, 2015

... french rose tea ...

hi!

saya ada jual French Rose Tea yang sangat yummy! dan ini serius tau rasa sekali nak lagi dan lagi dan lagi! HAHHAHA!

meh saya payung sikit pix Rose Tea ye.




Frenach Rose Tea ni kena guna air panas panas untuk bagi die nampak cam warne teh "O" ye. kalo kat rumah ada teko tuh. teko yang bole letak atas dapur. bole saja letak bunga ini beberapa buds ikut saiz ye. kalo kecil bole etak 3-4 buds. kalo sederhana 5-6 buds. kalo beso 7-8 buds. gittuee.

meh saya share Cara cara penyediaan nye.

Cara bancuh french rose tea sama mcm teh biasa.. 

guna air panas btul2 lg pekat warna dan aromanya.. 

guna air xpanas sgt rasa mild2 gitu.. 

pape pn + la apa2 pn ttp akan sedap.. mcm + lemon, grapefruit, strawberry, gula, madu.. semuanya lebih sedap dr teh biasa, sbb tu ramai repeat order lg dan lg sbb sedap.. lg 1 ad customer ckp saya beli lt seller lain harga sama tp rosebud warna merah pekat, utk info rose merah ni rose biasa n agak murah, rasa rose pn xkuat.. xcaya boleh google french rose tea / premium rose bud tea vs red rose tea.. banyak beza.. saya jual premium, sbb tu ramai suka n nmpk btul khasiatnye.. 1 jar rm23, 3 jar free pos😊#rosebudtea #frenchrosetea


khasiat nya pula.

KHASIAT DAN KELEBIHAN
🌹 Mengandungi vitamin A, B3, C, D dan E
🌹 Mencantikkan tekstur kulit
🌹 Mengurangkan tanda gelap
🌹 Mengatasi senggugut
🌹 Mengurangkan stress
🌹 Melegakan sakit kepala
🌹 Meredakan sakit tekak
🌹 Melancarkan kitaran haid
🌹 Mengimbang hormon
🌹 Sebagai agen detoks
🌹 Melegakan sembelit
🌹 Melancarkan penghadaman


 1 jar boleh tahan sampai 60hari. apa tunggu lagi wehh! jom dapatkan segera. btw sape2 org shah alam bole ergi TULIPS CABI STORE kt seksyen 2 jeeekkk!

can also whatsapp me a 0172102213...
wc: usagikechik



Likes our F pages: LeaOn7 Online Shop
Follow our IG at @leaon7oline.shop

No comments:

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...