Saturday, October 4, 2014

... annoying ...

fuhhh~~~ fuhh~~
dah 2 bulan tak hapdate belog. tetbe teringin lak nk hapdate pakai lappy. so pinjam laa lappy adik aku ni haa. sbb lappy aku ada kat rumah lak.

well. hubby pegi site tengk orang buat kerja betul ke tak. ye lah. kalo lari dari apa yang customer mintak, tak ke naya. haihhhhh~

tapi hubby cakap dia akan balik awal. so nak tido tapi fikiran tak berhenti berfikir.

oh ye! about my tajuk. why annoying?

aku ada la join group ibu ibu. bkan group single okay! group motherhood! you already become a mother! but ur minded like u stilll n highschool.

aku tak faham kenapa depa join group tuh tapi annoy dengan question yang di-post.

WHAT THE HECK!

habis kalau tah memang itu rutin mannusia. lepas kejadian org tuh org nih pulak. beselah dunia beroda kan.

depa rasa soklan tuh annoy and they give and annoy answer.

aku ni silent reader and positif yang boleh. kite manusia akan melaui pengalaman yg berbeza. and yes. macam kite tukar tempat keja different environment so lain lah cara pekerjaan kan? even jawatan yang sama.

aku tak faham kenapalah pendek sangat akal. plus kalo ko ada pengalaman pong apa la salahnya share ke. no need lah kondem orang kan. tak suke post tuh unfollow. senang.
easy as pie. kan kan?

aku geleng aje bile depa annoy dengan orang camtuh pastuh bergado sana sini. pastuh berantai. zzzzzzz.

terjadi nya annoying ni berlaku dalam diri ke or pada orang itu yang memyebabkan berlakunya annoy?

actually semua benda okay aje kot. cuma u overthinking and make it become annoy. urself make benda kecik jadi besar.

kecian mereka yang sakit hati tuh o terassa hati. tak rasa berdosa ka. even nak tego perbuatan salah seseorang itu pergi la secara private. tak la orang tuh terasa malu o terasa.

andai kite sudah tego die secara private but org tuh still cannot accept. itu br btl kot nak cakap tego sikit tak teme.

u make urself annoy in everything. chill laaaa. just think. kalo orang tuh buat ko rasa annoy, means u are soooooo lonely a.k.a kurang kasih sayang.

so saddddd.

ok lah bye!