Saturday, November 2, 2013

... teringat ...

A day jumpa mak n pak mentua.

Hahaha! Belum pape meh aku gelak dulu.

1 hari saja jumpa mereka. Pastuh jarang dah jumpa. Susah dah nak jumpa mereka. Macam nk jumpa dgn menteri je. Haha!

Mereka jauh gak la. Hmm. Tak sgt kot. Entah.

1 hari jumpa mereka memang aku malu. Sangat! Dan ini serius. Haha!

But im glad meet them before my e-day. They are funny and friendly. Just im to scared that im migt be lose my self. But im not.

But the most humilliate is!!

Sesampai aje kat rumah mak n pak mentua. Pas salam n msj my dad that im here. And he said selawat bebanyak. Haha! Funny. My dad also takut yg aku ni tak diterima kot. Or abah suh aku kurangkan gemuruh. Haha!

Dan after lunch, aku curi2 kol.my dad and i cried.

Hhahahahhaahhahah!

Gila bapak manja ak ni. Aku cakap "abah mana rindu abah mama."
Padahal penakut gile aku ni. Yela. Biasa g mne2 ada mak bapak. Yelah. Bapak aku lah dok suke manjakan aku ak xleh g jauh la. Nt nages lah. Kan betul! Anak nk g jmpe mentua pon nages. Hahahhaha!

Im proud to be my parents daughter. They raised me well. Very well. Tq mama abah. Tq.

Sent from Yahoo! Mail on Android

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...