Tuesday, October 29, 2013

... makan muntah ...

What is happen to me? Lepas makan mubtah ckit.but the qty is half what i eat.

Come on! I cant be lil fat like be4?

Nak kata mengandung tp belum. Ishh. Susah btl.

Hrp mase mengandung xde mabuk..aminn

Sent from Yahoo! Mail on Android

Saturday, October 26, 2013

... artemis ...

Once again artemis buat hal.

Oh my artemis. What happen to u. Aigo!

Dah lah lupe tgk runningman malam tadi. Gary dah macam nak menang dah. Alaaa. Die tuh pandai mencari. Alaaa. Apa boleh buat kan. Sabar ajelah.

Sedey nye..

Sent from Yahoo! Mail on Android

... artemis ...

Once again artemis buat hal.

Oh my artemis. What happen to u. Aigo!

Dah lah lupe tgk runningman malam tadi. Gary dah macam nak menang dah. Alaaa. Die tuh pandai mencari. Alaaa. Apa boleh buat kan. Sabar ajelah.

Sedey nye..

Sent from Yahoo! Mail on Android

Friday, October 25, 2013

... am i?? ...

Aku ada mimpi dimana tunang aku sebenarnya suami orang. Haha. Worse nightmare ever. Worse than mimpi hantu. Haha.

Then when i story to some friend. He said im paranoid.

The question is am i?

Sent from Yahoo! Mail on Android

... batuk ...

Tetbe pagi ni teringin menulis sesuatu yang tersimpan dalam hati dan kepala.

Dah la batuk. Xde suara. Hmmmm. Sedey nye...tp sesungguh nye sakit itu penghapus dosa dosa kecil. Alhamdulillah.

Bile batuk aje mesti sakit kepala. Haihhhl. Sabo aje lah.

Ada banyak keje. Tired. Dan banyak keje. Sabo aje lahh.

K lah bye.

Sent from Yahoo! Mail on Android

Thursday, October 24, 2013

... pantai ...

Ingin aku jejak kaki aku di pantai.

Pasir pantai
Air pantai
Ketam pantai
Lumpur pantai

Indah. Seindah hati.

Pantai.
Aku rindu nak benamkan kaki ke kau.
Aku rindu semua.

Air laut yang masin.

Pasir yang kasar.

Laut yang biru.

Matahari yang jingga.

Pantai.
Aku rindu kamu.

Sent from Yahoo! Mail on Android

... andai part 1...

Andai negara nih bersih. Dah lama aku membawa diri.
Andai negara nih aman. Dah lama aku menjauhkan diri.

Andai.
Andai.

Pasti abah mama tak risau tentang keselamatan aku.

Andai.
Andai.

Sent from Yahoo! Mail on Android

Wednesday, October 16, 2013

... sama sama ...

Apalah salahnya andai sama sama cantik. Tak luak pun.
Benci.
Benci.

Andai kecantikan ini satu ancaman pada setiap wanita. Aku pun tak hingin.
Tak nak.
Bukan boleh dapat award pun.

Kenapa sifat dengki itu ada?
Apalah salahnya sama cantik.
Sama sama menawan.
Kan boleh sama sama bahagia.

Tak mengapalah.
Apa boleh buat.
Lupakan saja.

Tiada lagi semua ini. Tiada lagi.

Sent from Yahoo! Mail on Android

Monday, October 14, 2013

... baru sedar ...

hahahah! baru sedar yang tarikh aku tunang pon sweet sweet gak.

asyik dorg dok canang 13/10/13 aje. aku punya lagi semart okehh!

31 / 08 / 13

hah! semart tak? dah 31 pastuh 13..pastuh 08 tuh bak kata orang cina..ada ONG mahh!
HAHAHAH!
org xmau kalah memang camni kan.
HAHAHA!

oh sje je nk update status cmni. haha!

kbai!



Saturday, October 12, 2013

... cant get what i want? ...

rezeki.
usaha.
cuba.
jangan putus asa.
percaya padaNya
Yakin padaNya

penting.

jgn lupa arahanNya.

berubah menjadi yang baik.
dan terbaik.

berubah dengan ikhlas.
sepenuh hati.

tamat.


Tuesday, October 8, 2013

... p.r.e.p.a.r.a.t.i.o.n. 1 ...

sakit kepala bila fikir benda alah ni sepanjang masa.

what can i do?

i have to prepare it ASAP!

baju nikah? kain ela dah ada. cuma... tak tau nak design macam mana. mungkin ikut style irma hasmie. hatta dolmat? haha!

oh! aku baju nikah bukan sewa. nak htr jahit manik pon cm mahal.tp mungkin akan htr jugak. sebab time ni lah nk bj meriah. kalo andai kata aku raya tahun depan belum preggy. akan muat kot baju tuh. tuh pon kalo laki den tak paksa den makan malam. =_____________="
*bole caya ke?*

dan lagi satu.

design baju sanding!

ingat nak jenis dress. ada sudah idea sedikit demi sedikit. cumenya takut tak lawa pulak. waaa~ aku kena percaya pada mak andam aku kan? risau pulak~

pelamin pulak. nak yg simple aje. weee.. weee..
ada nampak kedai mak andam tuh lawa lawa. nanti aku try tanya mak andam aku. hukhuk~

lagi... wat masa ini. itu aje kot. lain semua okay kot.

tata!



Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...