Wednesday, December 4, 2013

... Pra-Perkahwinan: Saringan HIV ...

Assalamualaikum. Oh shud be hari ni wordless wedneaday kan. Tapi tak apa kan kalo ak skip today. Haha.

Okeh. Back to basic. Aku baru sahaja balik dr phuket jam 3.30pg. Dan shud be 9am aku g intervw tapi sudah terlajak tido maka nya tak g ler. Sabo jelah k.

Dan MF (Mr Fiancee) kol cakap nk ajak g bank sbb loan rmh. So kami pon g ler pkns shah alam kan. Tp malang nya org nye tiada di opis. Mgkin jmpe customer.

Jam 1 lak dr pkns balik telok. Sbb nk wat saringan hiv kan. But klinik kerajaan tutup dr jam 1 sampai 2. So kami sampai jam 1.30ptg tp g makan dlu di kedai berdekatan.

*err. Kenapa aku rasa cm aku buat karangan??*

Dan sekarang agak nebes. Oh ye. 30min mengisi borang. Alhamdulillah hr ni ada wat hiv test. Sbb smlm dorg ckp xde. Fuhh...jimat cuti aku. Jimat. Hikksss.

My MF sudah byr kan rm1 utk wat hiv test ni. Tq awak!! *cm laa die bc. =___="*

Okay. Sudah jam 3 ptg. Lama lg kah???no pon tak bergerak lg. Maka nya berkemah laa kami. Hikkss. Ptg ni nk jmpe mk andam dan juga tukang jahit.

Oh..walaupun dlm klinik ni ramai org tp kan. Kelihatan yang buat hiv test ni cm aku dgn MF aje. Errr. Apakah??mana yg lain?? Dlm fb kemain pung pang pung pang nk kwen.

Mgkin mereka dah kwen. Huhyhu...

MF kt sblh ni curi2 lak tgk henpong kite. Ishh..cbuk ahh.

Hahahhaah.

K lah.

Ttfn!!

Love,
UsagiKechik

Sent from Yahoo! Mail on Android

No comments:

... TEAMI BEAUTY BLEND PROMOSI UNTIL 31/7/2017 ...

PROMO TEAMI BEAUTY BLEND ! . Teami Beauty Bleng ni antara teaxbox yang tersenarai untuk promo. Uolss beli 3 box, akan dapat RM 90 exclu...