Sunday, August 11, 2013

... dalam diam ...

a friend of mine.

apakah ini mengumpat? hurmm. naye!

bukan apa. aku ni walaupun tak berkawan dengan seorang kawan yg dahulu nya seorang kawan baik aku, atleast dlm diam aku masih berkawan dengan die kecuali aku takut nak menjadi seperti dulu.

kenapa?

sebab serik.

bukan apa. oke. kita dah terima dia balik. tak terfikir lah dia nk buat perangai lg ke ape. but...
die perli kite depan orang.

WTH!!

awak minta maap. then awak buat taik. cam bangla.
*tp bangla tak slh pong*

ape motip ko mintak maap pastuh ko kutuk die. ko perli die? motip?

so jgn buat baik kalo hati taknak.

awak kata awk rindu. tapi cara awak tak menggambarkan awak rindu.

ello!

saya pon jaat gak. atleast sy tak kisah pasal life awak. kire kalo sy nmpk awak pong. sy tak  rasa menyemak.
i just live without u. i mean macam awak tak exist.

awak nak ape pong, cakap ape pong. saya tak heran. macam nyamuk aje kata kata awak.
pukul aje sudah. pastuh sakit hati sendiri. LOL!

manusia memang cenggini. haha!

TTFN!

No comments:

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...