... when a dream just a dream ...

assalamualaikum...

kinda not in good mood. :-(

sejak dua menjak ni, kuat nau ak muncung. pastuh protes lagi tak terkira langsung. haihh~ nak nages pon ada ;.(

5 may sudah pergi undi dan undi now pasal politik tak habis habis.

yang pergi mengundi meroyan tak apa gak. sebab ada hak kalo pilihan dia kalah. ni yang tak pergi undi dah tahu layak tapi konon kata belum daftar umo dah ujung 20-an tuh, memang kena sepak kot.

yang belum layak undi lak meroyan lebeh kalahkan orang yang boleh undi tuh pon mintak penampar kot.

haihh~ dengar citer sume barang nak naik dah. minyak lah. letrik lah. makanan fast food lah.

who spare the rumors?

dan 1 lagi rumors yang aku pelik. pasal RACIST.

sape bawak cerita ni? betul ke BN cakap pasal racist. okeh dah kuar paper. tapi logik gak lah. but why they choose racist?

entah la. kalo pasal bab politik ni memang tak boleh pandang remeh tapi tuh la. percaya sajalah pada Allah. akan ada petunjuk-Nya nanti. InsyaAllah.

okeh la. dah lewat sgt ni. ak nak menulis kat buku ni pasal personal matter.

dalm ni tak boleh sangat  sebab too many person kenal aku. *bajet retiss memang camni*

TTFN!

Comments

A D I A said…
i thin both parties kena muhasabah diri la. sebar fitnah demi kepentingan politik, rimasss.

Popular posts from this blog

..Cara-cara naik KTM..

... french rose tea ...

... 25 ciri-ciri seorang perempuan itu menjadi murahan ...