Saturday, May 4, 2013

... 6 May 2013 ...

Assalamualaikum...

well as we all knows that on next Monday 6 may 2013 Selangor cuti. Only in Selangor. kenapa? sebab terdesak nak kan pengundi. lol.

well. it is true. kalo BN menang pon Selangor tetap cuti. Kalo Pembangkang menang pon Selangor tetap coti. dan see. belum lg tahu siapa menang, selanor coti. HAHAHA!

selangor ni kaya dengan coti. sebab tuh ramai orang dari negeri lain lain datang bekerja.

aku ni anak jati selangor dan aku teringin kerja luar selangor *except KL,putrajaya n cyberjaya*

i mean luar selangor.
*sila tgk map selangor*

ke johor ke, negori ke, melako ko, terengganu ke. mana mana lah janji luar selangor.

sebab ape? sebab merantau itu best. err.

banyak cuti tuh best tapi tuh lah. selangor ni memang banyak cuti. tuh la org kata hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri. tapi sebenarnya hujan emas di negeri sendiri dan hujan batu di negeri orang.
well, if u in selangor itu yang pepatah paling seswai. AHHAHA!

*abah cam panggil aku tapi sebenarnye bukan. =__________="

company aku dah la tak bagi coti, die kata sebab itu bukan coti yg kerajaan bagi.

wehh! tuh coti kerajaan bg lah. tak kire lah kerajaan ape pong! harap dapat replacement pada 23hb may ke or 3hb jun ke. uhyeayyy!

bos aku dah la malam tadi wasap dan msj aku. mula2 die mesej pastuh ak tak bls noted, terus die wasap. nk ak bls noted lah tuh. cehh!

yolah bos, keje keje lah. cehh! dengki betul. nk coti date pon tak boleh. ciss!

replacement ye bos. janji hah. kalo tak saya merajuk nanti. tengok lah. merajok dgn resgin letter. kalo x pujuk pon xpe. ai tak kisah. ai memang nak resign. HAHAHHAH!

oke lah. nk kuar dgn my sis n my sweet anak2 buah.

TTFN!



No comments:

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...