... jangan nak busuk hati boleh? ...

sangat pening kepala kat opis hari ni. banyak email pasal annual dinner yang tanggal lagi sebulan. bayangkan tempat tak book lagih! OH MY OH MY OH MY!!

pastuh pas lunch lah Exec Purchasing ckp dah tak boleh suka suka hati shopping kuar, kena go thru purchasing. gile!!!

dah la lucky draw hanya 32 orang aje menang. ingat kan kalo harga anggaran per unit tuh dapat lagi murah dan ada duit lebeh, boleh lah tambah kan duit lucky draw ke. daripada 32 orang pemenang leh jadi 50 orang pemenang ke.

siyes lah. aku bukan lah nk cakap ape. tapi ni kalo kontrol camni nampak sangat lah dorg nanti mark up duit lebeh woooi! ello! camla kes ni kita tak tahu kan. ishhh!

pastuh dengan orang yang tak puas hati pasal tema lagi. ello! tak puas hati pasal tema itu oke. tak payah laa datang. ni tak puas hati pasal tema pastuh memburukkan tema. cam cakap kat orang yang organizer tuh cam tak reti buat kerja.

ello!!! kalo pandai sangat, sila lah buat sendiri. HUH!! busuk hati betul.

entah lah. siyes lah. penat tahu tak. pastuh exec ak marah lagi kerja tak siap. die buat list panjang. benci tahu tak. ak ni pon kawan aku kwen gak time tuh. dah terbelah bahagi nak join ke tak.
kalo aku bukan committee dah lama kot cakap tak g, yelah. kawan baik ak kwen kot.

KAWAN BAIK AKU KAWIN!!

tekanan stress. benci.

nanti pas magrib nak hantar kain ela g tempah baju lak. pastuh pam tayar kalo tak ujan. pastuh nak survey mak andam yang berdekatan kan.

sakit jiwa sungguh!!!! tekanan. nasib lah belog ni boleh taip panjang panjang sampai esok pagi. kalo tak, ishh! aku deactive aje.

k la

TTFN!

Comments

ko nk kawen gk ke nana??siap survey mak andam ni.. ;)

Popular posts from this blog

..Cara-cara naik KTM..

... french rose tea ...

... 25 ciri-ciri seorang perempuan itu menjadi murahan ...