Friday, January 25, 2013

... Kau suami orang ...

Aku dulu ada abg angkat. dan bila dia kawin dia tak jemput aku pun. dulu masa die bertunang die tak lah kerap nak cari aku. tapi lepas die kahwin aje die kerap cari aku. tak lah aku nak cakap ape kan. tapi. im just scared.

aku ni tersangatlah sensitip bab suami orang ada skandal. aku tak tahu kenapa. *padahal aku tahu*.
sebab apda aku as suami orang sudah tiada lagi istilah kawan perempuan. for siyes, kawan perempuan dia adalah ISTERI dia sendiri. betul tak??

aku bukan lah nak mengata abg angkat aku ni gatal. just concernlah kan, kalo aku layan kang bini die perasan lak, dah menjadi gado dan punca pergadohan mereka. tak gitu?

aku taknak lah nanti bini die nages2 dan cakp abg agkt aku tuh ada perempuan lain.

sebenarnya bukanlah aku nak cakap apa. kalo die jemput aku g kenduri die kan, aku tak kisahlah nak wasap o chat dengan die kerap. tapi ni tak. dahlah taknak kenal kan aku kt wife die. dok senyap2 dan takut. tapi tak tahulahkan kalo2 wife die tahu. dah alhamdulillah. kan. but when we chat or whatsupp. dia cam ingatkan kenangan lama.

FOR WHAT??????????

kau laki orang kot. tak sedar ke? aku fahamlah perasaan laki curang even bukan ak yang kena tapi aku pernah alamilah. ur wife crying. tak kesihan ke? orang kata, kalau dah tak sudi kenapa nak jaga? kenapa bagi harapan?

siyeslah. manager aku cakap aku ni kasar2 dgn bf ak, nanti dh kwen bf ak lak kasar dgn aku. aku tak takut semua itu. sebab manager aku sendiri ada skandal dgn bini orang. aku almost nk kenakan manager aku. tapi ak malaslah. kang gado lak.

aku jenis bio aje org tembak aku. bahan aku. aku ni nampak aje cam blur tp senarnye bukan. aku buat2 blurr sbb aku malas nak layan baahan or dorg kenakan aku. malas. makin di layan, makin menjadi2..bek ak diam pastuh buat2 blur.

aku lex aje. HAHHAHA!

back to topik. siyeslah. as husben orang. tolonglah jaga hati isteri anda. sbaik yang boleh. plsss! tak payah laa nk luahkan masalah kat perempuan lain. gatal namanya tuh!! tahu!!

2 comments:

Makbed Journal said...

betoi tu sangat..
Kadang jelak tgk lelaki yg dah kawin dok berbangga-bangga ada adik angkat la, gepren angkat ler. Yg bini kat umah tak cukup kasih sayang tu, takde la rasa nak tolong angkat.
*emo. ehe

☻UsaGi NaNa☻ said...

haha! akk jgn emo..kite pon emo

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...