... Nini (Fake name) ...

Assalamualaikum!

Hi, seperti biasa aku di opis meng-update blog memalui email. Harap org IT tidak dapat mengesan kerja halal aku ni. (-..-)

Nini. He is a handsome guy. Last time he knows how to make joke. But now, dia agak kasar dengan aku kekadang aku terpaksa makan dalam dengan kata-kata dia. I mean ignore every word that he text me.

Kenapa aku panggil dia Nini? Sebab kawan aku, Nabila panggil aku Nana and call him Nini. So nak buat yang aku dengan Nini ni cam ada jodoh lah kan.

Aku tak paham kenapa dengan Nini. Dia ignore aje aku de-active fb sekarang. Dulu dialah yg tego deaktiv fb aku. Pas die tego laaa ak on9 balik. Dulu ak de-active pon sbb die. Sebab aku tak mahu jatuh hati dengan lelaki seperti dia. True. Very true.

Nini tak laa cakap dia benci aku. Tapi layanan dia yang agak kasar aku dapat agak yg die membenci aku. Amat benci aku.

I miss him as my friend actually.

Dear Nini,

If you read this. *actually u dont like to read anything about me. I know but pls read.*
I just want you to know that I miss u as my friend actually. 1st time we met, I know that we can be best friend. Then suddenly u seems like hate me so deeply in our heart.
I still remember that u always seat in front of me and u asked me to seat beside u but I refused because I’m so scared to fall in love with u and I dont want you to fall in love with me too. I hope u understand and please accept me as your friend. I really do want to be your best friend. Just a friend. But if kita ada JODOH *minta-minta ada*, aku amat-amat berbesar hati menerimanya. Dan harap kau pun mampu menerima aku seadanya. *gatal cikit*.

I miss u damn much Nini! Pls text me if u do. If not I will say that we dont have any connection. *ayat Once Upon A Time*.

A friend of yours,
Nana.

Hahahah! Harap letter ni sampai ke Nini. Ahahhahha!
Tak adalah. Siapa ajelah yang kenal nini tuh. Mendeee laa mamat tuh ada. Hahah! Tapi aku suka dia. Lalalallalala~

TTFN! Sambung buat kerja!

..: Usagi Kechik :..

Comments

ahahha! kak ain ni laju btl!

Popular posts from this blog

..Cara-cara naik KTM..

... french rose tea ...

... 25 ciri-ciri seorang perempuan itu menjadi murahan ...