Tuesday, May 8, 2012

... upgrade! ...

assalamualaikum!!

korang pasan tak kt atas dashboard block korang kan ada yang suh upgrade dashboard kan?

cm ni!

aku dah try dh dashboard baru tuh kan..

peh!!!!!!!!!!! sooooooooo complicated kot! aishh!

*aku ni kuat pulak mengeluh..haihhh! jgn kwen dgn org tua dh la..haihh!*

korang dah guna ke? aku nak tanye pendapat ni..okeh tak??amacam???agak blur tak???

masa fb aku bertukar jadi timeline kan..aku rasa cam. WTHack?? dan ak pon tak on seminggu..haahha..siyesly..smpai kan ada org post ko dh lme tak on9 ehh..hahahaha!

err...apekah perasaan pkai dashboard br??terasa cm new born kah??hahha!

oh!! tiap entry aku pasti ada gelak kan??entah ape yg lawak pon ak xtau la..what a weirdo..

k la..nanti aku stori lg ehhh!

TTFN!

3 comments:

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

x compatible dgn fon..so ak gne interface lame je..

NOOR FATIN said...

aku dah tukar lama dahh. sebulan lebih dah kot. belum masuk bulan 4 lagi kot aku dah tukar. so skrg dah familiar sgt dah.. kekeke

ain dzaya said...

hahaha..mula2 camtu la..lama2 rasa cool pulak dashboard baru ni..

"Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...