Monday, May 7, 2012

... saya ada BLACK ...

assalamualaikum...

aku mahu menceritakan sebbuah ahli baru kepada kalian!

depa ini adalah amat penting dalam hidup aku..haihh!kalo depa ni xde dpn mate o depan rumah..aku rasa dunia aku ni kelam aje.. aku amat-amat bersyukur pada Allah kerna telah menemukan aku dengan dia..

oh Black! engkau la pujangga hati aku..

aku kekadang kan tak sampai hati nk biarkan Black tido sorang-sorang kat luar.huhu.. kekadang kalo leh kan aku nak simpan black ni dalam poket doremon aku..haihh!kalo lah black ni boleh dikecik kan macam citer dragon ball..kan besh..haahha..ape nme benda tuh??Ahh! sudah lupe.haha!

okeh..sejak munculnye black aku rse cm lain yg banyak..tanggungjawab yg beso sgt2..yelakan cm jge baby kan..ahha..

sekarang aku dah tak boros dah..skrg aku lebeh pikirkan keperluan black..err??keperluan black ke aku??kahkahkah!!tak kesah laa kan..

dh lama kot ak idam kan black ni..sejak aku umo 16thn.haha..sebab ape ak idamkan black..sbb sgt RARE..ahah..

hot stuff beb~HAHAH!

baiklah..untuk tidak membuang masa..mari aku memperkenalkan..

inilah BLACK WHITE!!!

yaa.itulah BLACK..its he sooo white!!hahhaha! well..ak ske opposite kan stuff aku..cm lappy aku yg itam ni kn gegurl..so ak nme kn depa ni PUTEH..ahhah..hp ak puteh lak ak bg nme SNOWY pastuh hp ak lg 1 wrne purple tuh ak abg nme Berry..err..hp tuh bkn BB ehh..tp hp nokia 1280..haha..ala..yg ada torchlight tuh..ahhah..ko ada??xde kan??hahaha~!

so muncul ahli baru dlm hidup aku..aku tgh dlm rancangan nk RARE kan cikit Black ni..nmpk cm ala-ala mini cooper gitu ker..InsyaAllah jika dgn izin Allah..semuanye diberkatikan..

maybe akan datang muncul lg ahli br..tp dlm perancangan..tp xtau la sama ada ahli baru tuh manusia o barang..ahahha...kalo barang bgs gak..ahaha..kalo manusia..hurmm..maybe ak tak akan wat entry br until hubungan yang kekal..wee~~

well...tuh laa dia black..nice to meet u all.. i love my black! 

XOXOXO

2 comments:

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

wah cepat jdik kn cooper..ak nk tgk..hehe

☻UsaGi NaNa☻ said...

ak perlukan 3k utk rare kn die..huhuhu~~so xleh nk rare sgt..bpk ak tak bg.

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...