Sunday, May 20, 2012

... kau laki orang!! ...

Assalamulaikum!

aku mahu melepaskan geram okeh!

pehh!!! entry ini adalah kisah benar okeh.

tadi masa aku main game the sims kat FB kan. tetbe lak ada sorang mamat chat aku. die tuh sape??haihh! cerita zaman sekolah kot. dh nama pon cinta munyet..soo aku malaslah kan nak amik pusing. huhuhu~

okeh laa aku cerita die tuh sape.. suami orang,..die dlu ex ak selame 2bulan aje kot. bkn nye ak suka die pon. member ak lah ajar aku bercinta dulu. ehh! aku dulu hingus pun tak reti lap tau. even masa tuh aku umor 14thn. *okeh. aku tipu la yg ak tak reti lap hingus. umpama ajelah*

then die hint aku kt FB, before ni aku memg dh ignore..entah knp angin mlm aku ni baik lah pulakkan. so aku bls la sihat ajer. tapi pendek-pendeklah kan. cm budak malas nak cakap kan. tuh laa aku balas kot.

then tetibe die cakap, rindu pada ex-ex lama.

aku dah macam =___=" ape ke gile die ni kn dah kawin dan ada ank 1 pon. ape lg nak? knp nak rindu ex lak. so aku tak balas sbb itu bukan soalan utk aku kan.

then die balas lagi, bile nak kawin?

aku balas lah, insyaAllah tahun depan. then aku diam kan.

die tnye lagi, dengan siapa?

aku balaslah, ADALAH. means aku nak rahsialah kan..tapi die tak paham lak mangkuk ni kan..ciss!

dia ckp lagi, itupon nak rahsia-rahsia dengan kita..kita dah ada la..

aku diam aje. malas nak cakap pape kan..

then die balas lagi, dengan budak itu ke? jangan gado-gado tau. jaga die baik-baik tau.

aku macam =.="..so what? nak gado or tak itu my choice what! hang tuh dah kawin. so rindu bini hang depan mate tuh sudah laa kan.

GERAM GILE LAAAAAAAAAAA!

kalo nampak aku kat pasar tuh mule lah panggil nama aku kat pasar kuat-kuat..aku lak wat dunno ajelah..

WEHHH! MALU SEHH! korang tak malu ke??lantak aku laa nak layan ko ker tak kan? eee! tolong lah!!

tolong lah..terang-terang dah aku malas nak layan kan? so pls lah..aku respect wife ko even aku tak kenal sape wife ko. tapi aku malas lah nk cakap banyak kan. aku tak nak lah wife ko cakap bukan-bukan pasal aku kan..

just leave me alone lah kan.

dan tak payah lah ko nak rindu ex-ex ko sume bagai tuh. aku rasa ex ko yang lain pon tak nak kot rindu ko. tah pape..perangai tuh tak reti nak jage kot.

jauh-jauhkan lah aku dengan manusia cm ko, ikutkan hati nak aje aku remove ko jantan! gille laa! tapi tak apalah. aku sudah hide ko..ko selayaknye aku hidekan kan. nsb lah aku dah asingkan korang. so jangan ganggu aku plss!

nota: aku tengah hote gile ni!

5 comments:

_izis_ said...

ha ha ah~sabarkan aje...

ataupon tegur direct je kn lg senang...

dr dok menyumpah2 dlm hati...skang ni yg saket hati n sape yg rugi...kikikikikiki

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

sabar nana sabar..ko cumel sgt tu yg die dok teringat..hehe

☻UsaGi NaNa☻ said...

haha...mls dh nk layan...sudah hide..huhuhu

Woofer Storm said...

sampai hati kutuk2 kita kat sini...

☻UsaGi NaNa☻ said...

mne ada sy ckp woofer??err?

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...