Wednesday, April 4, 2012

... twitter limit again! ...

assalamualaikum!

ingat kan nak letak status kat FB kan. tapi macam segan pulak bila mereka-mereka punya status ada via BLACKBERRY tau. huhuhu...aku ni ape laa yang ada kan. ahhahhaha!

tadi men twitter. guess what? aku kena limit lagi. besh kan??? baru aje main 1 jam oke. dah kena limit lagik. haihh!

kenapa toq twitter ada limit. before ni tak pulak macam ni kan? biasa aje kan. haihh!
ohh! macam FB la kan..ko byk komen pon leh kena limit. cm aku dlu banyak komen kt FB pages Anti My Ex. ahahha! gile besh komen. tp bole pulak kena limit..chooii!

tak apalah! meh aku mau tengok email pulak. ahhahha! moga-moga ada lah stori mori aku mau cerita ini. ahhahha!

ayuh laa membaca ape yang aku post nanti!

utk kite bersama~~ *bukan siaran astro ceria okeh!*


2 comments:

NOOR FATIN said...

hakhakhak. kesiann. aku xkena limit pn semalam tau XD

Woofer Storm said...

tak pena kot kena limit bab sy tak suka komen sngt..eheeee

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...