Wednesday, March 28, 2012

... Irma Hasmie Bertunang ...

Assalamualaikum!!

pagi tadi aku dapat emel dari kawan aku kat KL. dorang mesti copy dar Blog MURAI.COM …

kepada owner blog murai, maaflah saya tak buat link awk. sebab sy di opis ni. tak boleh bukak blog sosial ni. sume webpage kne BLOCK dgn orang IT..haaiihhh…kedekut ehh..

readers!
marilah tengok Irma Hasmie yang lawa dan comel ini!!
lawa kan?? sweeettt sangat2!

Her Mom dan Mother-In-Law. MIL die ni Datin kalo aku tak silap.

Irma Hasmie dijangka akan menamatkan zaman bujangnya pada 1 Julai 2012 ini, mudahan semuanya berjalan dengan lancar, tak sabar nak tengok gambar tunang Irma Hasmie ni, tak jumpa pulak. Layan gambar hantaran untuk Irma Hasmie dari tunangnya kat bawah ni, selain sebentuk cincin, irma juga menerima hantaran seperti di bawah ini, comel sesangat bakul coklat tu, macam buat dari Bijan je hikhik.

Kurma?? ni dari Mekah ni kan?? coklat tuh aku kenal.huhuh~

Kek kot ni kan? kek tasbih?
kek bertunang! perhh! 2 tingkat kooot!
set persalinan nikah nanti kot.
set mandian ker minyak wangi??
buah-buahan!
Bakul Bijan!!! semart kan? camne la dorg buat ek..
ini aku xtau ape laak…
sejadah dan telekung!
Manakala pihak Irma membalas dengan 9 dulang hantaran seperti Set mandian, persalinan, sirih junjung, buku-buku keagamaan, Pencukur, Kek.
- Tahniah Irma Hasmie dan tunangnya
p/s: marilah share! no credit to me its fine.
..: Usagi Kechik :..

3 comments:

NOOR FATIN said...

aku pn buat entry pasal ni! hahaah esok kot pblish., lama dah buat cuma xpblish lagi. amik gmbr dr beautiful nara je. heheheh

dia sgt cantikkk ;D

☻UsaGi NaNa☻ said...

ak lupe hr ni hr rabu.hahahah!

NOOR FATIN said...

ingat seriap hari rabu buat wordless wednesday!! hahaha

Usagi Sailor Moon - Link Select

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...