Monday, August 8, 2011

... siapa yang tidak mahu lelaki seperti dia? ...

assalamulaikum semua kawan2! hikks~

korang mesti pernah dengar lagu Alif Satar kan? kalau dahulu popular "JANGAN NAKAL", sekarang popular "LELAKI SEPERTI AKU".

korang tak pasan kew yang lagu nih sebenarnye cam sambungan. kan die mula-mula nak g jauh suh GF die jangan nakal. then sekarang die dah kat tempat jauh kan, so die cakap la ada orang mahu berebut dia dari awek die..hahaha!kan3??ada sambungan lak kan.. *ker aku perasan sendiri?*

meh layan~ owh..credit to empunya video..mau letak kt belog saya oke..

korang kena layan lagu nih betul2..jgn cam aku yang mule2 dengar depan je.. pastuh judge ckp "eh!lagu nih utk lelaki PERASAN lah." hah amik!
sebab ape aku cakap cm itu? sebab kan die ada ckp,'memang aku tampan tapi ada lebih tampan banyak."
cam tuh la kan..ahha!tuh la aku tak minat.

sekali aku baca lirik die kan..perhh!part korus tuh memang TERKENA LA BATANG IDUNG YANG KEMBANG nih kan,,

ekceli ada stori..sebab baru2 nih aku ada minat kekasih orang..kahkahkah...
nk tau lebeh lanjut?? klik cni >>>SINI<<<

 hah!part korus yang terkena aku tuh ialah:- 
Oo baby baby
 Jangan kau marah sebab ku tolak
 Ku tahu kamu cantik 
Ku percaya kau baik
 Ku yakin pasti ada
 Lelaki yang tertarik 
Oo baby 
Jangan kau dendam sebab ku enggan 

 tuh dia!!!hahaha! memang aku serik la nk ngurat budak tuh..ahhaha! tak ada lah..aku gurau saja..hihiih~ 

 TTFN! 
enjoy the song beb!

 

3 comments:

mi2omar said...

yeaaaaa dah nampak kt mana nk komen..
salam ramadhan dan salam perkenalan =)

NOOR FATIN said...

ckup2la aku ada dia sorg :P

☻UsaGi NaNa☻ said...

mi2omar: salam perkenalan dan selamat berpuasa!

fatin: hahah!ko boleh la..ak xde maa~

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...