Sunday, August 7, 2011

... I fall in love dengan Astro Oasis ...

Assalamualaikum!

good day olls! today i want to share something that i always love. it is about Astro Oasis. korang ada tak Astro Oasis, oke salah soklan. Korang ada Astro tak kat rumah?

well Astro Oasis bukanlah satu pakej cam Mustika yang korang kena beli dlu. tapi ini pakej yang memang sedia ada kan?

everyday 7 p.m kiteorang kat rumah pasti tukar ke channel Oasis, because time tuh ada banyak berzikir sehingga tunggu Azan Maghrib. kan elok kite follow berzikir. lagipon rumah aku ramai anak buah la..kalau sume akak2 aku berkumpul. boleh dikatakan semua anak buah aku ada 8 orang oke? semuanya below 8 tahun.yang paling besar 8 thun. 2nd besar 4thn.then kire la smpai yang ke-8. ada yang sebaya 2 orang. kecoh tau. penin sangat-sangat.

oke. akak aku ada suh cari yang Asma Ul Husna yang baru sound nya. aku dengar pon minat. dar Dr Ary Ginanjar.

Lets hear it together!


ada orang kata jika kita minat sesuatu algu itu dan follow it little bit, kita akan hafal semua lirik dia kan?
so apa kata kite buat cam ini gak. nothing to lose but InsyaAllah dapat ganjaran dari Allah SWT.

TTFN!

p/s: share la dengan bnudak2.

2 comments:

NOOR FATIN said...

kesian. aku xde astro. kah3 :P

☻UsaGi NaNa☻ said...

xpe2...nt beli..amik pakej murah je..memang ada pon dlm tuh..

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...