Thursday, May 5, 2011

... sumpah aku suka lepak kat ANTI MY EX!!?? ...

tarikh: 05 may 2011

*tiba-tiba aku rindukan korang tahap setinggi gunung Himalaya sebab aku bukak inbox FB aku yang korang buat nama ramai-ramai dan ketawa dengan kesengalan korang dan aku tak boleh tanpa korang lagi dah pas nih!aku taknak deactive FB lagi..huhuhu~*

nih la budak group ANTI MY EX!!?? (AME) yang aktiv di page AME..kalau rajin dan ada FB..korg klik SINI then nanti korang LIKE la AME..beshh woo..tak kering gusi..hihihi...

opps!jangan salah faham lak..aku dan admin-admin yang lain tak ada la ajak korang ANTI ex korang..sejujur aku ada ex dan kami kawan baik until NOW even sakit-sakit dahulu tapi dah tiada jodoh..aku tak kesah..hihihi..

*kalau diikutkan,aku dah dapat yang terbaik tapi aku HOLD kan hubungan kami*

AME nih ada trendmark die gak..iaitu "NO HARD FEELING"...so kalau ex korang kan mara korang join group nih..korang explain la..

siyes benda nih bukan nak ajak korang BENCI ex.tapi just place for sharing pengalaman bercinta..kepada yang tak bercinta, korang still boleh join, sebab dalam ini korang akan tahu dalam bercinta tak semua nya indah dan tak semuanya menyakitkan..dalam nih berborak dengan pelbagai manusia punya pendapat dan pandangan..amik yang jernih saja oke..hahaha!!

dan ada jugak part-part dorang dah sengal..ahhaha...

aku sayang admin-admin AME..memang besh!dorang la pengubat duka lara aku time aku emosi giler babi punya la..huhuh..dorang wat lawak part-part kena kan mirul..ahhaha!lawak-lawak...

aku nih jarang masuk tapi aku komen jew kalo dorang mintak pendapat.huhuh..

owh ye..AME nih ada belog jugak..KLIK SINI oke..huhuh...

admin-admin yang aku rindui:
-kak ita & abam
-kak aisya & abg ipin
-kak fira
-kak fiza
-abg azri
-amirul
-azrin
-abg man
-shazuan
-yad
-shasha
-hamidi
-kak aza
- K.G
dan lain-lain..

wahh!!rindu giler la kt korang..dah lama kan tak jumpa!!ala!!jom la jumpe!!

kalau korang tak join pon tak ada hal la kan..sebab tiada paksaan..tapi rugi woo..besh tau!!hihihi~~

miss u all..muaxx!muaxx!

p/s: jaga diri baik-baik!

nota kaki: terbaca inbox dorang risau kan aku..sebab aku deactive fb..terharu lak..huhuhu~




3 comments:

alinac lover said...

mmg best! terbaik!

NOOR FATIN said...

aku masuk salah blog ke? hahaha bertukar wajah! heheh

aku sayang ex aku. tu diaaaaa. statement panas! hahaha benci jugak! :)

Woofer Storm said...

blog dia dah berubah la.hehee


*sy baru je dtgglkan oleh bf,bukan gf okey..hahaaaa