Saturday, May 14, 2011

Selangor oh Selangor!


"muka sedeh sebab selangor kalah"

apa lah nak jadi dengan pemain-pemain Selangor ek...di tempat sendiri pon boleh kalah...
haih!!!!

semalam ada game perlawanan bola kat Stadium Shah Alam..aku ingat kan mau pegi la..tapi at the same time ada lak Akar Berlima kt Shah Alam..adehh..dah total eclipse to the heart lak..

tapi fikir-fikir balik malas lak nak kuar rumah..so aku just tengok Maharaja Lawak yang tema die Minggu ke-7 is Silent Komedi..hihihihi~lawak-lawak..rugi woo x tengok...

at then same time..aku layan FB...aku ada follow 1 page nih..name die Info Ranking Perlawanan Bola Sepak..so sapa-sapa kaki bola boleh la join ek..hihihi...(aku ekceli bukan lah kaki bola..tapi tah la..)...

nak tahu keputusan nye??malu weh aku nak cakap...malu!!tapi xpe la...tiap permainan ada la kalah dan menang kan??(nak pujuk hati)...

mula-mula Halftime Kelantan - 3 dan Selangor 0..perhhh!baru half time..memang  sedeh kan??

then kul 10 malam tuh aku buat keputusan nak mengubat sakit hati kan..aku pon g la tengok Maharaja lawak..ahhahhahha!!memang lawak wehh!lawak giller.huuhu...rugi x tengok..huhuhu~

yang besh~ Jambu, Jozan, Nabil, Sepah..nih la top 5...Balas pon boleh tahan lawak dia..huhuhuhu~yang penting aku gelak..hihh..menghiburkan..hihihihihi~

then dah habis aku layan Maharaja lawak..aku tengok lah FB...

sekali tuh.. Kelantan 5 - Selangor 1...wahh!!mana boleh tahan..hmmm...

fikir-fikir balik..tidak mengapalah...Tahniah pada Kelantan..good game u all play..good!..Selangor jangan putus asa oke!keep it up!

mungkin Selangor sengaja kalah..mana la tahu kan..sebab dahulu Selangor dah menang sebanyak 5 kali jadi juara..mungkin kali ini milik Kelantan pula..tiap perlawanan ada kalah dan menang bukan???so jangan kecewa sangat..nanti Selangor ada game kt Kelantan pula..hope mereka boleh buat yang terbaik la..

bak kata filem Hindustan..Hero (Selangor) kalah dulu..adat la kan??ahhahahaha!!

tuh saja lah ngomel aku di pagi sabtu ini..jom tengok Sailormoon!hihihi~

p/s: ada x ayat aku yang cm kurang senang??sila komen oke?

nota kaki: pape pon aku bangga jadi orang Selangor..itu cuma perlawanan bola..hihihihi~

1 comment:

eT said...

smlm layan maharaja lawak..hehe...
mmg best...