Saturday, April 30, 2011

... I'm going trip!! ...

tarikh: 30 april 2011

oke..aku dah tiada idea sebab adik aku kacau idea aku!!!!

-ulang semula..-

 hi kawan-kawan...hiks~

oke....today is saturday means kite cuti sampai hari isnin..weee~~....weee~~

dan aku kul 6 pas solat subuh terus ikut my parents g kenduri pertunangan kazen aku...yes..my kazen lelaki bertunang..dengan orang Terengganu...hihihi...i'm not sure which area at Terengganu..hihihi~

so aku tak dapat la hapdate belog until isnin..selasa aki kerja..tapi belah malam belum tentu aku online untuk hapdate belog..sebab..kalau aku tidak kepenatan boleh la aku hapdate kan??huhuhu~

pesanan untuk korang: please jangan conteng arang muka belog aku nih oke..aku tahu aku tidak dapat jenguk belog aku..tapi please sayangi belog aku..hihihihi~dan aku akan jejak korang semula bila tiba masa nya..maaf ye tidak dapat nak BW 3 hari ini..

tapi doakan perjalanan aku selamat...kalau ada picture yang menarik disana..ingin jugak aku share dengan kalian..(jikalau ada..)

(ekceli adik aku bawak lappy die..mahu jugak bawak..tapi kawan aku tak bagi..die cakap,aku nih kalo sudah bukak lappy..memang lupa sudah aku dimana..hihihi..betul ke??)
p/s: jangan windukan aku..hahahh!!(memang tak la kan??)

nota kaki: harap balik nanti aku share kan picture yang menarik untuk dikongsikan..(kalo rajin)

5 comments:

Woofer Storm said...

ala,rindu la mcm ni..hehe

*snap bnyak pic lawa2 tau,nak gak tgk mcm mna..muka kamu ni kan ada sma mcm muka senior sy time skola dulu,nnti cari dulu..ada masa sy bagi tgk..hehee

NOOR FATIN said...

ganu kat ne? aku kat kemaman. hehehe

nur said...

selamat bertripping ye comel

Woofer Storm said...

tak publish entry lagi tu..mesti tgh syok2 cuti ni kan??bawa ole2 tau..heheee

☻UsaGi NaNa☻ said...

woofer: ala...penat la..senin dah blek la..

fatin: kt marang..haha!

nur: 10Q

woofer lg: mhl la sne..hihihi~