Thursday, February 24, 2011

... kebuntuan ...

salam....

aku xtahu la nak taip ape...bukan xde idea..ada...tapi...cam kebuntuan bile aku bukak lappy ini...bila aku pegang pen,pegang buku cerhati..ada sahaja idea mencurah-curah...sungguh pelik kan???

sebab bile aku ada pen...aku melukis..lukis bunga atau love...even tak lawa tapi aku puas...dulu ye aku sangat-sangat passion nak menaip..aku sudah xde feeling nak taip..kekadang rasa cam nak deactive account belog nih..

apa-apa pun...esok aku leave tak keje sebab aku nak jumpe doktor gigi..hihihi..well..need to chage my braces..hihihi...almost 1 year...i fell like just yesterday i wear the braces..ahahah!!silly me...

i love share story about what i'm thinking...serius...next time...i will write all about what i'm thinking...but hope sangat-sangat tak langgar syariah islam...itu sahaja...

ok la...tata for now..



3 comments:

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

tukar braces ke tukar elastic??
ak pkai 3thun xpnah tukar braces pn..

☻UsaGi NaNa☻ said...

tuko getah jew..hihihihi~
ko 3 thn??lme nyew

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

3 tahun 5 bulan sbb xsabar..
sepatut nye 5 tahun..huhu