... mulut mereka dan mulut sendiri ...

salam....

bak kata org kan..mulut org memg la xleh nk tutup..tp mulut sendiri kne la kite jge kn..

secret..tau kn ape mksd secret..its means rahsia...aku x phm kn dgn manusia yg xreti nk berahsia...

aku geram dgn org nih..perhh!!hampir membuat aku menangis..aku kn ada rhsia yg aku xkn gtau org..hanye famili aku je tahu..even aku ada kwn baik pon..kwn tuh tempat aku gelak2 n share story about everything KECUALI FAMILI...huhuhu...

ada la kwn ak tahu sikap tegas abah aku dgn aku..tp tuh citer thn sekrg...zmn dlu kala aku x pnh citer kt sape2...termasuk la BFF aku...

bkn xnk share kn..tp psl famili bio la kite famili je tahu..ape gne adk beradik kalo mslh famili pon x nk share kn...

citer nih aku tutup rapi da bertahun2..tibe hnye sehari sahaja..kwn baik aku tahu kes famili aku..perhh!!malu la aku nk jmpe kwn baik aku..even citer tuh da berthn2 lalu..wat pe nk citer balik kn zmn skrg...juz citer la yg terbaru...

aku da xtau cmne nk berdepan dgn kwn bek aku tuh...tahu citer keburukan famili aku dr mulut org len..aku yg kwn baik die pon x citer pape...

kalo korg malu x??aku nk nges ble aku tahu kwn bek aku tahu citer famili aku...org yg citer tuh lak...xpyh la tahu..bio la aku je tahu..yg penting keburukan famili aku tuh,die pon dpt malu gak..

siyes..aku ber2 dgn die dlm kete..dan aku drive..ape perasaan korg ble die ckp die citer kt kwn baik ko psl keburukan famili ko???nk nages kn??cmtuh la aku tp aku kne tabah coz 21/12 adalah besday mama...so aku nk blek dgn selamat...ak istifar smpai la da nk time tido..br ak nages2 sblm tido...nsb la bgn pg mte x bengkak...

aku bkn xnk pcye kwn baik aku..tp malu la..aku berlakon cm famili aku nih perfect..lme aku berlakon..sedeh aku..malu aku nk jmpe kwn...xtau la nk ckp ape lg...

salam..

2 komen disini!:

►içéq◄ said...

sabar babe.. itulah risikonya kita berkawan dan berkongsi cerita.. aku harap ko tabah ea.. xmo sedih2.. :)

NOOR FATIN said...

sabar byk2 k!

✍ ✎ ✏ ✐✑✒

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♛ the writter ♛

My photo
❤ the stories came from ME! ❤
Usagi Sailor Moon - Link Select

... My Tweet ...

♥ kawan belog ♥

SAYS.my Blog