Tuesday, December 14, 2010

... 2013 aku kwen ...

salam oulls!!

hahaha!!cube teka thn 2013 umo aku bpe??teka la..teka la...ala..korg nih..nk mnje2 lak nk aku gtau umo aku bpe..eee..geget kang..hihi...ok2...oleh sbb aku syg korg...aku gtau la...

umo aku mse tuh da 23thn...hhihi..pasti korg pnye ekpresi cm ini...
"ape??muda lg..knp nk kwen??"
"eee...muda2 da gatal nk kwen.."
"ok la tuh kalo da smpai seru.."
"Alhamdulillah..semoga bahagia.."
ada x ekpresi yg len??hihih...kalo ada meh share..hihihihi...

1st aku nk ckp..aku xde hal la korg nk ekpresi ape pon...tuh korg pnye pasal la..hihi..(cm nk cr gado lak kn??hihi....sbb yg kwen AKU..oke!!ahhaha...

aku ada sbb tau nk kwen awl..sbb nye...aduuh..terlalu private la nk ckp..cnfm kn ada org ckp bkn2 la..huhu....

oke2..aku gtau la..xgtau kang x besh lak..korg xleh nk wat gossip2 kn..xde lak aku pahala free..ahhaha!!!meh kutuk aku beramai2...

ekceli kn..aku xleh buang tabiat aku yg peramah sgt2 tahap cipanzi la..memg peramah k...aku kn tukr keje len kn..ape lg..ligat la ak..adelak geli2 kt tmpt keje...geli2 = skandal la..ala..bkn aku dgn die mkn sme2 pon..xde nye blek sme2...arah kmi utara selatan k...juz die tuh back up aku la...org2 tmpt keje aku tuh mulut cm b*b*...hihihi...so die tuh leh la back up ak kn...cmtuh la..kalo xde org cm tuh...sush aku beb...

tp kn...memg la elok ada bodyguard..tp aku tkt silap hrbuln..org tuh syg giler bubus kt aku..sush aku nt...ak kn syg kt zack jinggo..syg sgt2 kt die...huhu...zack jinggo da ckp da,jgn ada skandal..tp aku nih degil..aduhhh!!aku rse kn...aku kne ikat la..br la sikap aku nih leh dibendung kot...

hah!!cnfm korg ckp aku nih playgurl kn..ahha!korg pk la blek..ada sbb k..ala..ckp pon xde gune..meh la kutuk aku beramai2 k.hahaha!!

yg ke2 lak..aku nk ada sikap tggungjwb la dlm diri ini..aku nih kekdg smbil lewa..tp nk gak rse pikul tgungjwb kn..nk rse cm dri nih penting..nk rse cm aku mampu mematang kndri aku..cm tuh la..huhuhu~kn bgs kn??

ke3 lak..nk elak maksiat la..ahhaha!!kn elok ble rse da sedia..cm x sabo lak nk ada ank..haha!!tp kn..aku tkt la aku x mampu nk jge ank aku..aku tkt ank ak degill..aduhh!!tgk la zmn skrg...dunia da nk kiamat..sush woo...agama kne kuat n pndai..ada agama je pon xleh kn...cm2 leh jd...

owhh ye..knp aku ckp thn 2013 ak kwen..coz 2012 aku da bkak braces dan 2013 thn yg bpk aku bg org msuk pinang ak..wee~~~even aku single ske men2...tp InsyaAllah,aku akn setia smpai mati la dgn tunang o husben aku..hihi..kapel2 pon xleh jamin sgt kn...so tunang br aku rse beshh!!!weee~~

rse cm nk cr calon tunang aku la..ahhaa!pasti zack mara...hihi..xde la..guro je..sje kne kn zack..aku ske buli die...ihihihi~~

ok la...smpai cni la citer aku...hooray!!ringan ckit beban aku..hihi...cincau beb!!adios~

No comments:

❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...