...want to be my friend but stabbing my back??...

assalamualaikum...hahahaha...sori ek..nk gelak jp..hihihi...knp ek en3 aku sebegitu??apekah aku nih kaki gado???oh yess!!bkn kaki gado la..kaki cm ske wat angin org nek je..ahhaha...aku ske men2 kn angin org nih..haahha....

ekceli...I had an ex bf..ex bf aku byk la kn..ahahha....(cm aku nih popular lak..*psan je ok*)..ada la bf aku yg sorg nih..lme taw aku kapel dgn die..about almost 4 years..ahaha..tp putus la.coz ape2 la..*abaikn la nih ek*...

citer die cmnih..last week hari Malaysia kn..mne ada aku on9 kn..coz bz dgn kekasih hati..hahha...*kekasih ke??x kapel..adala niat nk wat die jd husben terus..xmo bcinta2 sblm kwen..hihihihi*..tbe2..hari jumaat yang mulia menjadi cm my worst nightmare...(dala ujan lebat giler..sepnjg hr xde mtehari..seram wehh)..aku on fb je kan..tgk pesal ramai sgt nk jd kwn aku nih..pastuh tgk inbox pon cm byk je..aku pon bkak la inbox dlu...

hah????????????.....

GF EX aku???hihiihhi...xde la terkejut beruk..juz x sangke la kan..mne la die taw nme aku nih..coz mse aku still contact ex aku..nme aku len..skrg aku tukar nme rye jap..ala..untuk sebulan aje la..*x mcm org tuh..setiap minggu o setiap bulan nme die tukar aje..kang fb block br taw..ahhhaha*..(aku x kejam oke.lalallala)..

die add aku mntk jd kwn..hahaha....FYI,aku tergelak taw bc msj die bg aku..siap ckp die awek sapo lg..aduh..cm la aku x knal..hihihi....*kejam ke aku gelak kn die??*..die ckp die mntk maap...(oke aku maap kn even die ada la slh tang part2 nk wat aku benggang.tp xpe..)..aku xde la marakan die sgt kn...aku juz benggang kn ex aku je...aku bls la kt gurl tuh...yg die xde slh..*kalo ada pon mgkin die x bslh*..then aku ckp yg slh hnye lah ex aku a.k.a bf die tuh..hihihi...

gf ex aku cm hrp sgt aku approve die jd kwn aku...die ada ckp,die ada soklan nk tnye aku..ekceli..die kn kapel dgn ex aku..knp die x tnye je ex aku??bkn pe..if psl hbgn lalu aku dgn ex aku..tuh hnye mslh aku dgn ex aku la..wat ape la die nk amik taw kn...ok..if die nk taw kesah lalu aku dgn ex aku sekali pon..tnye la ex aku...aku mls nk ulg citer lme..aduh...bak kata kwn aku,da jauh dgn pkwe die..mle la mengagau ingt aku nk goda ex aku..aduhh..jantan cm tuh aku xnk la..

psl die nk jd kwn aku lak..bkn xnk oke..bkn xnk..tp aku tkt..tkt sejarah berulang oke...dlu mle2 aku putus dgn ex aku..ex aku remove aku..then pas tuh die add aku..aku teme...the die mara n tuduh aku cm..perhh!!nk nges la kn..die knal aku lg lme dr gf br die..leh la accuse aku 100%...aku bkn la org ske gado taw..kalo ada org cr psl kali ke4..aku pon melenting la..huhuhu...

sokaln yg die nk tnye aku tah ape tah..sje je kot die nk psiko aku..die nk aku approve jd kwn die..then die nk wat cm ex aku wat kt aku..huhu..xmo2...even if die niat baik pon..tah la..tggu la hati aku nih tetbe open nk teme die sbg kawan..huhuh..ikhlas die nk bkwn dgn aku..dan aku ihlas menerima die sbg kwn,,kn best..xde la nt remove2...huhu...

ekceli..jauh sudut hati aku..aku xnk berdendam dgn sapo2..aku nk accpt die jd kwn aku..tp kwn2 yg len taw kes aku dgn ex aku cmne..dorg x bg aku accept gf ex aku.yela..tkt org tuh wat something kn..sblm terkne baik jge2 kn...mne la taw die tikam dr belakng ke ..kn2??dan membuat aku mati keseorgn ..kn2...huhuuh....

nanti la..ble mse tuh tibe..tibe gak kn.huhu...sush la nk cr kwn skrg...dlu sekolah senang la ckit kn..leh pulau2...nih kwn dlm tenet pon sush nk caya la..huhuhu...tp yang best n setia la pling best kn???...hihihi...

well..kne la hati2 jadi aku kn...aku still tertnye2..ape la ex's gf aku nk tnye aku ek..kwn aku suh aku slow2 tp hati2..jgn tersilap pijak da..tp org len ckp,ala...xpyh lyn da..hihihi...ala..xpyh la kwn dgn aku..aku kn x seseksi ko..dan x seayu ko..dan x sebaik ko smpai ex aku ckp aku nih da x dgr ckp..hahaha...

(nsb aku x dgr ckp ex aku..kalo x..SPM je la aku..hihihi....)

err???adekah aku mengaib kn org dan diri aku??atau???hihi..xde hal la.juz nk share citer..kalo korg ada jmpe lelaki ego kn..men2 kn la ego die k..hihi...

p/s: jgn ikut nasihat aku...

mood: aku syg kn die..maap kn sy awk..

0 komen disini!:

✍ ✎ ✏ ✐✑✒

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♛ the writter ♛

My photo
❤ the stories came from ME! ❤
Usagi Sailor Moon - Link Select

... My Tweet ...

♥ kawan belog ♥

SAYS.my Blog