Monday, September 13, 2010

...i also want to forgive him...

hari ini da jadi raya ke4...xkesempatan aku nk hapdate belog..pasti ramai yg singgah..maaf la..bz mengemas rumah...akk2 sume da kwen..tggl aku n adek...so as an alder then them...kne la kemas rumah more...ramai gak yg dtg..bz2..juz dpt hadap fb jee..belog x sempt2..bkn leh kejap2 nk hadap belog..kne la lame ckit..huhuhuhu...maaf la ye yg singgah belog ini..cm suram aje coz x singgah belog korg..huhuh..maaf zahir n batin...

actually aku nk share something...1 of my fwen ada tnye aku 1 soklan yg sukar utk aku menjawap ekceli..tp dgn pemikiran yg positif dan aku try berada di keadaan die..Alhamdulillah..sume ok..hihi...die tnye aku soklan nih pd mlm rye..9 september..

die tnye: boleh ke aku xgtau die yg aku maaf kn die??
=ekceli she talking about her ex..ex die yg agak kejam tp siapa la aku nk judge org kan..tp kwn aku yg alami pasti la agk kejam kn...dgn otak yg sukar utk pikir..yela..tgh kemas rmh n aku curi2 on9 lak tuh...tgh2 aku nsht2 die..aku suh kwn aku nih luah kn kt belog...kwn aku nih tkt nk msj ex die..so aku ckp la...luahkn kt tmpt yg kite leh luah kn sepenuh nye...spt belog...sometimes..ble kite luah kn kt org....kite akn fake..pura2 xde bnda terjadi kn..so aku suh die wat belog yg die maaf kn ex die...ditinggalkn tnpe tahu sebab knp..dan selame 3 hr 3 mlm kwn aku dok wat ayt..akhir nye terjadi gak..

ini belog kwn aku..klik SINI..ble ak baca kn..siyes dlm otak aku..100% aku teringt ex aku..sedey la ckit..

massa dlm fb...ak talk2 dgn die psl ex die kn..and her feeling..at the same time aku teringat ex aku...thn ini adalah thn pertme aku x wish kt ex aku..dlu kn...aku pernah msj ex aku kt fb..even aku x kwn die die..mean he not in my list..aku leh msj die..bkn stalker k..mse ini kalo x silap aku..sblm puasa...bln 5 kot..aku trse nk mntk maap dgn die secara ikhlas..bkn niat aku nk kembali pd die..xpnh terpikir..juz nk die taw...aku maaf kn die even die yg bersalah...pas aku ckp aku mntk maap n aku maaf kn die..mne ada die reply blek msj ffb tuh...so ego kn...sme cm dlu..xpnh berubah...

tp kn...aku rse cm nk mntk maap n wish hari raya lg la kt die..tp aku xnk..aku xnk..coz sume nye aku yg mule kn dlu..knp x die???sedangkn die yg byk wat slh kt aku...dr dlu lg..die wat slh dan die x pnh mntk maap..sume slh aku sbb aku x pnh blame die...kekdg kn..aku rse cm nk add die jd fwen aku..tp pikir2 blek..bnda nih sume coz aku nk stalker die...pikir2 blek..xnk la..coz mse msj mntk maap tuh..aku ada ckp..aku anggp die x pnh wujud dlm idop aku..even skt hati itu aku x pnh lupekn...tp tiap yg terjadi aku jdkn ia sbg mimpi ngeri aku..yg mengajar aku untk menjadi matang kn...

ego perlu bls dgn ego kn...aku hope ie cpt2 la sedar sblm makin ramai yg menjadi mangse kn..haaha...syukur aku org yg awl sedar...love with him almost 4 years..lme kn aku kapel dgn die..aku x pnh lupekn die..die selalu bg aku semangt..hahhaha...aku ske...die xpnh nk kondem semangt aku..dan aku mencari yg spt itu tp ternyata tiap manusia berbeza..tp xpe la..teme la org len yg seadanya...

aku br aje wish kt TTM aku..mse kt giant klang la ku koje...die marakn aku berbaik dgn ex aku..hahaha..memg ptt padan mke aku kan...nk ex aku sgt...hbs ilang TTM..hope TTM aku tuh nk la berkwn dgn aku n teme aku seadanya..memg agk janggal la aku dgn die nk berbaik..tp...xkesah la..asalkn back to normal..hahaha...

maaf la...aku melalut nih..pasti xde sape nk komen n baca kan..hahaa..nt ada aje org ckp belog aku nih canteq je lebeh tp tah ape2..ahhhaa..sume ini utk aku jee..nk tgk n baca...as ur wish la..kalo setakat nk kondem kn org len..bek x pyh la..huhuh...

k la..selamat hari raya..huhuhu~


No comments: