Thursday, August 19, 2010

...JOM JOIN CONTEST: GIVE TO THE LUCKY PERSON...

Aku nk ikut ini contest..waaa..hihihi...jom la join..give a try k...hihihi~~psst..kalo da bc jd kn aku referral k..
contest ini di anjurkn oleh AISUMI STYLE (klik nme nih)...k...then korg akn paham apekah mksd ini..hihi...best taw...klik sini kalo x caya..klik SINI...

ok...ada syart2 la..ingt senang2 je ke..hihi..ok..kata2 belio ialah...

  • Follower di blog aisumi style..
  • Buat satu entry berkenaan aisumi style.. (link kat ke blog ini yer)
  • Letak 1 gambar sahaja dalam entry blog korang ( gambar di ambil dari blog aisumi style)
  • Terangkan kenapa pilih gambar tu..
  • Last sekali letak kenyataan ini:- Saya tahu contest ini dari ..............?
Tarikh tutup akan diberitahu kemudian: __ / 08 / 2010

hah..tuh die..ada 2 jenis pemenang...iaitu pemenang lucky draw dgn referral terbyk k..hihihi...so..tggu ape lg...jom la..
baiklah..aku nk terus kan syarat2 belio..


ini baju nye..da pilih da..canteq kn???aku ske..jatuh cinta wat kli pertme..hihihi....

saya memilih blouse ini dari blog AISUMI STYLE kerana blouse ini la yang saya impikan selama ini...warna ia sangat-sangat sweet..just like teenager..blouse ini tutup punggung...ada cardigan yang sesuai dengan nya..saya suka pakaian seperti old skool kerana ia fesyen yang sentiasa popular..baju ini sangat menarik..saya suke..sekian..

Saya tahu contest ini dari NURITA ZAKARIA...so dia la referral saya..sekian...


simple kn??jom la...


3 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

thanks sis ^__^

eT said...

cantik blous tuh...

josh healy said...

hi, hope it's ok to contact you here. we would love to include your blog on our giveaway search engine: giveaway scout (http://www.giveawayscout.com). have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, josh