Wednesday, July 28, 2010

...sometimes the world is not only about u...

dunia nih bkn ko sorg je yang pnye..bkn org len je..tp dunia nih juga utk aku...
ramai org ckp..idop di dunia nih x adil kn???not fair...huhuhu~~well..welcome to the world bebeh...

sume org melakukan lakonan masing2...aku benci!!!!!aku rase cm nk lari...lari sejauh aku nk lari..lari sekuat ht aku..lari hingga aku penat nk lari...xpon kn..aku nk nages sepuas ht aku..dan aku tau...even aku lari kn..lari kt taman rekreasi ke..lari kt tepi2 pntai ke...mslh xkn setel..ht je puas..tp wat penat je wat hape..cmtuh gak menangis..ht puas tp mte bengkak..tp mslh tetap ada...

mule la aku x puas hati dan aku merapu...ok...aku xtau ape yg aku ckp kn...tp siyes...aku rse cm xnk blek rmh la...aku nk g lex n ht..knp ek ble aku ckp nk g lex kn ht kn...ada org ckp jgn...istifar la..ok..i know kne istifar..ingt Tuhan..yee..sy tau..tp..nk g tenang kn ht gak...nk pk...nk pk..cmne nk setel kn prob nih...at the same time aku istifar la kt tmpt yg aku lepak tuh..kn2???xleh ke???

moody day giler aku hr ini..xtau la if aku nih moonday today..huhu..nevermind la..emosi x menentu kn...hope emosi aku x smpai akal..coz if it happen...pasti aku da cm giler..ahahhahah~..peduli hape aku...

ape aku ckp nih???xde ape la..hmm...lg 1..kunci kete tggl dlm kete..nsb ada kunci spare..kt rmh mak aku la..aku je da kt opis..huhu..pndai x aku???aku kol mak aku..dan aku ckp,"ma,kunci kete dlm kete.."..mak aku ckp,"ko khayal hape ko??"...ok..mak aku nih cm tau2 je aku nih khayal kn??huhu...

mom..u the great!!!

ape lg ek???hmmm...ala..jgn ckp aku nih ank yg bek la...aku degil la..kalo degil pasti ank derhaka kn???hmm..ape leh wat kn???kne la berubah.yela..nt aku berubah...

aku kn nk cr 1 tmpt yg leh aku luah kn sume bnda psl aku..sume psl aku...tp sape yg nk dgr psl aku???owh ye...belog aku la..hahhaha..nsb la ada belog..xde la aku nih nmpk cm org sewel..ahhahhaa...kidding..

sush nyew jd aku..tp aku xleh nk komplain pls life aku jee...its seem like aku x puas ht dgn Allah SWT...Dia yg telah mencipta aku..aku kne la ucap kn teme kaseh..ok aku melalut..maap...

well...life is not soo easy..kn???ape leh wat...sabau jela...

2 comments:

Amar Nasir said...

life is not too easy,but not so hard

☻UsaGi NaNa☻ said...

hahhaha...hard kalo x reti nk think..