Tuesday, July 13, 2010

...aku dah mintak maap...

hai...huhuhu...allo...sapo nk bc???sila la bc...knp ek en3 aku mntk maap???coz aku br je mntk maap kt ex aku..kalo x silap mggu lps kot..

coz ape??coz aku da nk kwen kot..hahahha...xde la..xnk la ada ape2 dendm die kt aku o aku kt die...even die slh kn aku..even aku slh kn die...

well..aku ditgglkn tnpe sbb yg munasabh k..huhu...tp aku teme la...so aku da tau da perangai die..so xdela aku terseksa nt kawen..hihihi...(ayt nk sedap kn ht k)..

xslh kn aku yg mntk maap dr die...aku inbox fb die...(aku xde add die k..)..pastuh aku taip lak...

"saya dtg cni nk mntk maap...saya tau saya ada buat slh secare sengaje o x..sekian teme kaseh.."

tuh aje la..aku x hrp kn die bls inbox aku..aku x hrp kn die kembali pd aku...dan aku x hrp kn die maap kn aku....

yg penting...Tuhan tau aku da mntk maap dgn seikhlas ht aku..yela...aku tkt nt aku mati adelak 1 dosa xmntk maap..hihihi..even die slh kn aku..even aku slh kn die..masing2 kne la membuta tuli slh kn org len..hahhaa..pdhal..tuding jari sndri la..


seseorg telah mencelikkn mate aku..seseorg telah teme dri aku yg seadanye..sesungguhnye aku manusia yg tidak sempurna..

hati aku...pas aku mntk maap..aku rse...aku xde dendam kt die...so aku leh hepi la..kalo die ada rse dendm kt aku dan x maapkn aku...aku xkesah la der...tuh sndri moo tanggung la..hihihi....

yg penting aku xde dosa kt die..hahha..coz aku da mntk maap..dan aku xnk ada kaitan lgsg die dlm idop aku..(dgr cm kejm ke??xla..)...siyes..aku aggp xde kaitan lgsg...so aku aggp aku x kenal die lgsg..ahhaha...

bile da wat2 xkenal o x ganggu idop die..so xde dosa la kt die...hihihihi...tol x ayt aku???hihihihihi~~

seseorg telah mematang kn aku..coz aku kerap ungkit psl ex aku sampai die jemu nk layan aku...

xsume org leh teme kesalahan die pd kite kn???tp nobodies perfect kn???kesilapan dan kesalahan lalu memg sume org pnh wat...even Nabi pon maapkn umat nye...sume terserh pd hati..mntk maap dgn ht terbuka..dan terima maap die...dan maap kn die andai die x mntk maap...

pasti is past..kalo masih kes lme hantui dri..bmkne ada still mengharp kn dri die kn???ape slh nye saling bermaaf2an spt hr rye kn???hihihihi~

memg ikhlas aku mntk maap..even die yg slah...tp aku ada la kot wat slh coz aku cr gado pas putus tuh..hmm..rse nye mkwe br die wat hal dlu br aku melenting..hihihi..xkesah la kn...da past pon...aku tau die back up mkwe die dan salah kn aku 110%..nevermind...his game kn..hihih..

pape pon..aku da maap kn die..even die lgsg x mntk maap..dan aku telah pon mntk maap even die nk memaapkn ke x ke..xkesah la..hal die..k...

well...dendam da xde..so aku da xde ingt pape lg psl ex aku..skrg aku ingt my zack jinggo..haha...i like him..nk kwen dgn die..wee~~hahhahah~

doakn aku bhgia dgn my zack jinggo..sesungguh nye die yg mematangkn aku..da teme kekurgn aku dan cube baiki aku...hihihi....

p/s: i love zack jinggo...

2 comments:

Nia said...

takpe lah, lebih baik kita mintak maaf dekat orang kan. lebih senang hati nanti, insha' Allah.

☻UsaGi NaNa☻ said...

ye kak..pas sy mntk maap kn..trus rse cm..best ht ini...weee~