Monday, June 14, 2010

..nk ber-blog..

salam...hai all..da lme aku x taip story aku..ok..actually aku xtau ape aku nk citer..aku ada journal book ok..hahaha..pcye x?buku tuh aku conteng mse aku blm tido..hmm..yela..idea mencurah2 time aku sush nk tidow..mne x nye..aku asyk byk pikir je..hahaha~mcm2 aku pikir..(hope rmbut x beruban..aku masih 21 ok..hahaha)

tp aku nk citer la..smlm kn..aku g rewang..ko tau x mksd rewang??sapo org jawo??angkt kaki??hahhaa..rewang tuh bhse jawa..mksd nye..tlg2 mase kenduri kawen la..bkn aku yg kawen even bkn kwn o akk2 aku..tp kwn aku pnye abg..atau..TTM aku pnye abg..hahaha..

cmne aku leh ke kenduri itu??pnjg cerita die tp..aku pendek kn..hahahhaha~MAK TTM aku telah beli kn aku kain ela utk wat bj kurung atau seadanya..hahaha..sme bj aku dgn akk2 dan ank2 buah dan mkck die yg mk die ada bg kain itu..hahhaaha~..yaa..ramai jeles kn aku..tp bkn aku yg mntk itu kain..ikutkn citer..aku nk dtg mkn dan chow..tp..mk die da bg aku kain so nk xnk g la..tp seikhlas aku teme la..dan ikhlas tlg la..hahha..pnt la gak..xde la pnt sgt kn..fun la gak..hahahhaha~

ramai sedare mare TTM aku syak aku dgn TTM aku nih couple..tp..aku teme la ckp2 dorg..nk bangkang pon dorg xkn pcye kn..hahha..

nk tau x 1 citer..ada kn aku hmpir2 terpggl mk TTM aku 'MAK'..hahhaa..mne x nye..akk2 die leh lak ckp kt aku...'yana, ni duit abg wan (nme TTM pnye abg), ckp kt mak nih kwn abg wan bg..'..actually aku da blur da..ingt kn nk bg mak aku..tp mk pengantin da..hahahha~..

maka aku pon jmpe la mk pengantin dan hmpir2 tersebut 'mak'..nsb bek la x tersasul..so aku pon pgl la.. 'mak...cik...(dlm ht da gulp)..nih duit abg wan..kwn die bg..'..nsb bek la mkck tuh x pasan..hahaha..malu sey aku...

bak kata kwn2 aku..ini bermkne famili TTM aku da teme aku..apekah??adakah??hahaha~aku da blur da...hmm..cmne ek??xpe la..let the time past..hahahhaha~

aku kt kenduri tuh dr kul 10 a.m until 4.30 p.m...lme sey..mk dgn abh aku pon ada g kenduri kwen..g tlg2 gak..tp dorg da blek dlu da..aku je lmbt..hahahaha...nsb bek x tggu kemah di angkut..hahhaha~..owh ya...aku pkai lens..contact lens..yaa..bile pic aku di snap..pasti cun..tp tang mte la..hahahhaha~
 ok pic nih xde kne mngne ok..sje je taruk..hahahhaha~
hmm....ape pndgn korg psl aku xleh nk tido..pas isyk kan..kul 8.30++ p.m la kn..aku try tido..asyk2 terjge..kul 12..kul 2 pg..pastuh sush giler aku nk tido..peh!!guling kanan dan kiri..siap ada keluh2 tau...hahhaha~

ok la..smpai cni aje story aku..len kli aku citer lg ek..bosan ke??hahaha..layout je meriah..tp citer membosankn...kn2???have a nice day all..


No comments: